Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Zware Jongens boeken

Zware Jongens boeken

Zware Jongens boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Zware Jongens of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Zware Jongens! Deze twee gewichtige heren scoorden hun eerste grote hit in het jaar 2000: “Anton Aus Tirol” werd door het hele land meegezongen. Daarna volgden nog hits als: “Wurst, wurst, wurst” en “Hang on Sloopy”.

Zware Jongens boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van de Zware Jongens zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie zijn de Zware Jongens

Stil aan de overkant

De allergrootste feestknaller van de Zware Jongens is natuurlijk “Stil aan de overkant”. Het refrein van het nummer wordt wekelijks in alle voetbalstadions gezongen. In diverse kroegen in het hele land is het nummer ieder weekend een vaste keus.

Carnavalskrakers

Ook de carnavalssingle van 2005, een bewerking van dé grote feesthit in Oostenrijk en Duitsland: De Holzmichel, (in het Nederlands: “De Houthakker” ) deed het in den lande weer fantastisch. In 2006 volgde een nieuwe kraker met de titel “Alles heeft een einde en een worst wel twee”. Ditmaal geen cover, maar een zelf geschreven lied. Tijdens de carnaval is dit één van de absolute feestkrakers.

Feest-act van formaat

Optredens van de Zware Jongens zijn één groot doe- en zing mee feest. Bij veel liedjes studeren de heren een aantal bewegingen met het publiek in, zodat stilstaan eigenlijk onmogelijk is. Een soort “doe-mee-of-ik-schiet-show”. De Zware Jongens: een feest-act van formaat!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button