Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Zware Jongens boeken

Zware Jongens boeken

Zware Jongens boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Zware Jongens of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Zware Jongens! Deze twee gewichtige heren scoorden hun eerste grote hit in het jaar 2000: “Anton Aus Tirol” werd door het hele land meegezongen. Daarna volgden nog hits als: “Wurst, wurst, wurst” en “Hang on Sloopy”. Hun allergrootste feestknaller tot nu toe is natuurlijk “Stil aan de overkant”. Het refrein van het nummer wordt wekelijks in alle voetbalstadions gezongen en in alle kroegen van het land is het nummer ieder weekend een vaste keus.

Ook de carnavalssingle van 2005, een bewerking van dé grote feesthit in Oostenrijk en Duitsland: De Holzmichel, (in het Nederlands: “De Houthakker” ) deed het vorig jaar in den lande weer fantastisch. De nieuwe single van de Zware Jongens komt in januari 2006 uit. De titel is: “Alles heeft een einde en een worst wel twee” en het nummer is een topper!! Dit maal geen cover maar een zelf geschreven lied. Tijdens de komende carnaval zal dit één van de absolute feestkrakers het land blijken te zijn.

Optredens van de Zware Jongens zijn één groot doe- en zing mee feest. Bij veel liedjes studeren de heren een aantal bewegingen met het publiek in, zodat stilstaan eigenlijk onmogelijk is. Een soort “doe-mee-of-ik-schiet-show”. De Zware Jongens: een feest-act van formaat!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button