Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Zoveel kleuren boeken

Zoveel kleuren boeken

Zoveel kleuren boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Zoveel kleuren of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Zoveel Kleuren is een drie kwartier durende theatervoorstelling voor kleuters. Het is een muzikaal programma waarin wordt gezongen en gedanst. Natuurlijk niet alleen op het podium. Nee, Apennoten laat de jonge bezoekertjes (en hun ouders!) ook meespelen. Want muziek maken, dát doe je samen!
In de show komen allerlei liedjes voorbij uit het programma Apennoten dat op NPO3 te zien is. Deze nummers worden in een kleine bezetting gespeeld met keyboard en gitaar, bas of ukelele. En het leuke is: de kinderen kunnen met élk liedje meedoen. Hoe? Bijvoorbeeld door mee te zingen of te dansen. Bij sommige liedjes mogen een paar kinderen zelfs op het podium komen om een instrument te bespelen of om mee te zingen. Wie weet zelfs als solozanger(es).

Tussen de liedjes door vertelt Nienke verhaaltjes. Ook laat ze de toeschouwertjes zelf hun verhaal vertellen. Wat vinden ze van het onderwerp waarover het liedje gaat? Wat voor gevoel krijgen ze daarvan? Zo ontstaat er een muzikale, theatrale en toch vooral subtiele show die van begin tot eind vermaakt en ontroert. Een show waarbij kinderen (net als bij Apennoten op televisie) bovendien spelenderwijs wat meekrijgen op muzikaal gebied.

Tijdens de voorstelling is er dus veel interactie tussen de Apennoten en het publiek. Nienke maakt tijdens de show continu contact met de kinderen. Ze blijft niet op het podium staan, maar gaat ook de zaal in. Zoveel Kleuren is daardoor een waar feestje waarbij iedereen betrokken wordt en waarbij de kleine supersterren na afloop lachend naar buiten komen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button