Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ziesjoem boeken

Ziesjoem boeken

Ziesjoem boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ziesjoem of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Waarlijk, het is niet niks zo’n optreden van de formatie ZIESJOEM! Met veel heisa, branje en poeha en met nog meer plezier treden zij zalen binnen, beroven de toeschouwers van ellende en misère en laten iedereen meegenieten van de avonturen die ze als piraten op de wereldzeeën hebben meegemaakt. Met welklinkende dialectliedjes, afgewisseld door kwatsj en zotteklap.

ZIESJOEM! neemt de toeschouwers mee in hun enthousiasme en al gauw deint iedereen mee op de golven van vermaak. Aan een optreden van ZIESJOEM! zit slechts een nadeel: de toeschouwers zullen de zeeschuimers een volgend feest terug willen zien en horen. Een professionele act met veel branie en een dikke vette knipoog. Vijftien jaar Ziesjoem! heeft een aantal serieuze hits opgeleverd. Zjuulke Zeuthout, Lekker Menneke en 1001-Nach hebben een plek verworven in de officieuze top honderd van het Maastrichtse carnavalslied.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button