Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Zeilclinic boeken

Zeilclinic boeken

Zeilclinic boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Zeilclinic of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Onder leiding van drievoudig Wereldkampioenen 470 Marcelien de Koning en Lobke Berkhout bieden wij u deze clinic aan. Een uitstekende gelegenheid om samen met collega’s, relaties of vrienden te beleven. De dames zullen u meenemen in de wereld van deze fantastische sport. Marcelien en Lobke kunnen als geen ander hun kennis en enthousiasme op u overbrengen. Voordat u het water opgaat zal er eerst een les basiskennis ter sprake komen. Bestaat uw groep uit bedreven zeilers en u wilt juist de details leren die het verschil maken tussen winst of verlies? Voor ieder niveau zal er een gepast programma worden aangeboden.

Om de belevenis helemaal compleet te maken kunnen wij de clinic combineren met een inspirerende lezing van de meiden met een missie. Een succesverhaal over hun opgebouwde Olympische campagne, het nastreven van vastgestelde doelen en over het belang en de manier van samenwerken.

Bent u klaar om deze uitdaging aan te gaan? Neemt u dan contact met ons op. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button