Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Zarayda Groenhart boeken

Zarayda Groenhart boeken

Zarayda Groenhart boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Zarayda Groenhart of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Voor ‘Try Before You Die’ stond ze met alleen wat verf op haar lichaam tegenover twintigduizend mensen op het World Body Paint Festival, voor ‘Spuiten en Slikken’ deed ze een cursus klaarkomen en met hetzelfde gemak deelt Zarayda ’s ochtends ontbijtjes uit aan doorgesnoven partygangers bij Sensation White. Waarom? “Ik krijg er een kick van om dingen uit te proberen die ik eigenlijk niet durf.

Zarayda Groenhart wordt geboren op 31 juli 1982. Ze studeerde Marketing in Amsterdam, maar besloot na haar opleiding dat het tijd was voor leuke dingen. Tijdens een bijbaantje in een restaurant kwam die kans. Zarayda werd benaderd door een regisseur om auditie te doen voor het theaterstuk ‘Catwalk’. Acteren? Nooit gedaan, maar het leek Zarayda te gek, dus ze ging er voor en toerde acht maanden door Nederland.

Zarayda Groenhart begon haar presentatiecarrière bij de clipzender The BOX. Toen deze verdween stapte ze over naar TMF. Daarnaast was ze enige tijd presentatrice bij radiostation FUNX. Sinds februari 2007 werkt Zarayda bij BNN, waar ze programma’s deed als URBNN en STATE TV. Momenteel presenteert ze samen met Nicolette Kluijver het programma ‘Spuiten & Slikken’ en maakt ze deel uit van het vaste team van ‘Try Before You Die’.

Voor ‘Try Before You Die’ reist Zarayda af naar Miami waar ze als Video Ho meespeelt in de clip van de wereldberoemde rapper Fat Joe. Voor datzelfde programma staat ze met niet meer dan een string en wat verf op haar lichaam voor twintigduizend man op het grootste bodypaint event ter wereld en waagt ze zich als fietskoerier in New York.

Spuiten en Slikken

Sinds eind 2009 vormt Zarayda samen met Nicolette het presentatieduo van ‘Spuiten en Slikken’. Iedereen in de studio gaat met de billen bloot als de twee BNN-presentatrices hun vragen afvuren. Maar natuurlijk zit Zarayda niet alleen veilig en droog in de studio: ze gaat ook een avondje op pad met een fetisjmodel, onderzoekt of je de smaak van sperma kunt verbeteren en duikt voorzichtig in de wereld van de plasseks.

Momenteel presenteert Zarayda samen met collega Nicolette Kluijver het programma Spuiten & Slikken en maakt ze deel uit van het vaste team van Try Before You Die.

Verder heeft Zarayda een column in mannenglossy JFK, schrijft ze op freelance basis voor verschillende bladen en blogt ze over haar dagelijkse beslommeringen.

Zarayda Groenhart is te boeken voor presentaties van evenementen, beurzen en congressen en voor meet & greet en VIP bartending.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button