Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Zanger Rinus boeken

Zanger Rinus boeken

Zanger Rinus boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Zanger Rinus of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De zanger Rinus heet in het echt gewoon Rinus Dijkstra. Hij is 41 jaar en woont met zijn vriendin Deborah Tieman van 38 jaar in het Friese Drachten. Rinus is fan van volkszangers en kan zelf ook onder die categorie geschaard worden. Maar Rinus is eigenlijk een cultfiguur, die wat vreemd danst en die eigenlijk ook niet uitblinkt in het zingen.

De eerste hit die Rinus scoorde was: Hey Marlous, over dat Rinus met Marlous onder de douche wil. Een simpele melodie, die gemakkelijk meegezongen kan worden. Rinus maakte ook een echte clip bij het liedje en die werd opgenomen op de kermis van Tilburg. Hey Marlous gaat overigens op een Schlagermelodie. Toen de clip op YouTube terechtkwam, werd het een enorme hit.

Ergens in juli 2011 kwam er nog een hit van Rinus op het internet te staan. Die heette “Met Romana op de scooter”. Dit geheel werd opgepikt door de populaire website The Huffington Post. Niet dat deze de clip of de muziek nu zo geweldig vond, maar de site vroeg zich wel af wat het liedje en het filmpje te betekenen hadden. En zo werd Rinus wereldberoemd.

Rinus had nooit zo bekend kunnen worden als er geen nieuwe media bestonden. Dan was hij misschien wel een topper geworden bij piratenzenders, maar verder dan dat was het vast niet gekomen. Rinus is dus artiest geworden of tot artiest gebombardeerd. Overigens was Rinus zelf altijd fan van Frans Bauer en Normaal. Waar hij kon was hij aanwezig als de groepen in Friesland optraden. Later begon hij ook minder bekende artiesten te bewonderen, alleen om de manier waarop ze leven en hun plaatjes maken.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button