Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Yves Deruyter boeken

Yves Deruyter boeken

Yves Deruyter boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Yves Deruyter of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Yves Deruyter

Yves Deruyter startte zijn DJ carrière begin jaren ‘90 in enkele Belgische clubs waaronder ‘Barocci‘, ‘Globe‘, ‘Cherrymoon‘ en ‘Extreme‘. Momenteel draait Yves Deruyter nog steeds af en toe in de BBC.

Als zovele DJ‘s

startte dit talent ook een carrière als artiest. Yves Deruyter tekende een contract bij Bonzai Records en zijn eerste single ‘Animals‘ werd een immens grote clubhit in België. Met zijn tweede single boekte hij succes op de Duitse muziekmarkt. ‘Rave City‘ werd een immens succes en verkocht meer dan 50.000 exemplaren ginds. Zijn volgende single ‘Calling Earth‘ was opnieuw een schot in de roos en verkocht 70.000 singles in Duitsland. Dit betekende voor Yves het begin van een succevolle carrière. De volgende single ‘A Story About House‘ was oorspronkelijk een Cherrymoon Trax single maar wegens problemen met de club kwam de single op naam van Yves Deruyter en was dus zijn nieuwe single. Jammergenoeg deed deze single niet echt veel in de hitparades.

Ondanks dat mindere succes

kwam er de nieuwe single ‘The Rebel‘. En wat voor een single! ‘The Rebel‘ was een pracht van single en betekende zijn werelddoorbraak. Deze single leidde ook zijn eerste album getiteld ‘D-Album‘ in die singles uit het verleden en nieuwe singles bevatte. Ondertussen bleef hij plaatjes maken onder de naam van de discotheek Cherrymoon waar hij draaide. De single ‘In My Electric House‘ was opnieuw een succes in Duitsland.

Omdat Yves Deruyter veel succes boekte

in Duitsland kon hij ook op een bus tijdens de ‘Loveparade‘ gaan draaien door de straten van Berlijn. Dit was voor Yves een ongelooflijk hoogtepunt maar een zeker en vast verdient hoogtepunt!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button