Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Yves Berendse boeken

Yves Berendse boeken

Yves Berendse boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Yves Berendse of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Yves Berendse werd op zijn 18e verjaardag door zijn ouders verrast met een surprise party in zijn stamcafé De Klikspaan in Zandvoort. Diverse artiesten traden deze avond voor hem op. Yves pakte ook zelf de microfoon om als surprise voor zijn ouders een aantal nummers te zingen. Dit werd door de aanwezige gasten met zoveel enthousiasme ontvangen dat Yves daarna vele weekenden de gasten vermaakte met zijn optredens. Wat eigenlijk met een geintje ontstond werd voor Yves een passie.

Yves repeteerde vele avonden diverse covers. Zijn repertoire varieerde van Gordon tot René Froger en van Guus Meeuwis tot Tom Jones. Hij werd gevraagd om wekelijks het entertainment te verzorgen in café De Klikspaan. Dit werd een succes en iedere laatste zondag van de maand nodigde Yves een collega zanger uit in Zandvoort.

Yves nam zanglessen en liet eigen orkestbanden maken om zich te onderscheiden. Hij nam deel aan diverse talentenjachten en verwierf overal minimaal een top-3 notitie door het hele land. Dit sterkte Yves om zich met ziel en zaligheid te gaan richten op muziek. Dit werd versterkt door de verzoeken die binnen kwamen voor optredens, van Amsterdam tot Groningen en van Zandvoort tot aan Maastricht. Ook in buitenland werd Yves Berendse een veelgevraagd zanger, onder andere in Spanje, Ibiza en Curaçao.

Inmiddels is Yves Berendse uitgegroeid tot een gerespecteerd artiest die overal in Nederland een graag geziene gast is. Hij tekende een platencontract bij Dino Music, waar voor hem en onder andere André Hazes, Wolter Kroes, Jeroen van der Boom, Thomas Berge de beste liedjes worden verzameld. Ook won Yves Berendse een Buma NL Award voor het grootste talent van 2016.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button