Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Yonina & Shira boeken

Yonina & Shira boeken

Yonina & Shira boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Yonina & Shira of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Buikdanseres Yonina en danseres-percussionist Shira zijn internationaal bekend voor hun Las Vegas stijl show: stijlvolle buikdans, spectaculaire magic-illusies en humoristische interactie met het publiek. Met deze verrassende en intrigerende combinatie weten zij het publiek tot de laatste minuut te boeien.

Yonina & Shira boeken voor een evenement

Yonina en Shira zijn voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie zijn Yonina & Shira

Yonina heeft de oriëntaalse dans als danskunst in Nederland geïntroduceerd. Ze is doctorandus in wiskunde en psychologie, ervaren danslerares en schrijfster van boeken, zoals ‘Oriëntaalse Dans en Motivatie’.

Yonina en Shira maakten succesvolle tournees door de Verenigde Staten, het Midden Oosten en Europa. Ze hebben opgetreden voor talrijke staatshoofden en het Koninklijk Huis. Yonina, geboren in Amerika uit Libanese ouders, studeerde oriëntaalse dans vanaf haar vijfde jaar. Ze heeft een klassieke dansopleiding en is afgestudeerd van de School of Performing bekend van Fame en de Martha Graham Dance Company in New York. De veelzijdige danseres Shira is master percussionist en ook een begaafd illusionist.

Spetterende buikdansshow met magic illusions!

Ondermeer met de Sultan-act betrekken Yonina & Shira als geen ander de gasten op een onderhoudende manier bij de buikdansshow en ontketenen ze gezelligheid en spektakel tijdens het feest. De betoverende sluierdans, authentieke stokkendans, mysterieuze magische illusies en opzwepende drumsolo creëren een sprookjesachtige 1001 Nacht sfeer. Op verrassende wijze kan een bedrijfslogo of -slogan dan wel een gelukwens of de naam van een bruidspaar tevoorschijn getoverd worden. Yonina & Shira presenteren ook dans en percussieworkshops. Hun jarenlange show- en televisie-ervaring staat garant voor stijlvol entertainment op hoog niveau.

Themafeesten

Naast het 1001 Nacht thema kan de buikdansshow van Yonina & Shira ook toegespitst worden op themafeesten, zoals Sinterklaas en Kerstshows voor decemberfeesten en Hollandse folklore voor internationale gelegenheden. Andere thema’s zijn Zuid-Amerikaans en middeleeuws. De cadeau-doos illusie is perfect voor een jubileum of afscheidsfeest.

1 optreden van 30 minuten.
2 verschillende optredens van 20 minuten: buikdansshow en magic-illusieshow.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button