Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Yolanthe Cabau van Kasbergen boeken

Yolanthe Cabau van Kasbergen boeken

Yolanthe Cabau van Kasbergen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Yolanthe Cabau van Kasbergen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Yolanthe Cabau van Kasbergen werd bekend met haar rol als Julia Branca in de soapserie Onderweg naar Morgen. Daarna was ze twee jaar lang te zien als Kate Witte in Voetbalvrouwen en presenteerde ze diverse televisie programma’s. Vanaf eind 2019 speelt Yolanthe Cabau van Kasbergen de hoofdrol van Lara Noort in de serie DNA op SBS6.

Yolanthe Cabau van Kasbergen boeken voor een evenement

Yolanthe Cabau van Kasbergen is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Yolanthe Cabau van Kasbergen

Yolanthe figureerde onder andere in een videoclip van Charly Luske in Turkije. Niet veel later was ze opnieuw in Turkije, dit keer voor de opnames van Costa! Eind 2006 dong de korte speelfilm Turkse Chick van regisseur Lodewijk Crijns mee tijdens het Nederlands Film Festival in de Gouden Kalf Competitie. Yolanthe Cabau van Kasbergen speelde de rol van Turkse schone Dilara, die het hart van een jonge Nederlandse skateboarder verovert.

Presentatrice

In 2006 begon Yolanthe Cabau van Kasbergen als presentatrice bij BNN met het programma URBNN, dat een vervolg kent in 2007. Ze is dan ook voor het eerst te zien als teamlid van Try Before You Die van BNN. In 2008 won Yolanthe de eerste Televizier Talent award. Daarna volgen diverse andere programma’s. Bij de TROS presenteerde ze Twinzz, een zangshow rond tweelingen. In 2015 doet ze Expeditie Poolcirkel en in 2018 De Jongens tegen de Meisjes bij RTL.

Videoclips

Ook speelde ze in diverse muziekvideo’s, zoals ‘My Special Girlfriend’ van Idols-winnaar Boris (tegenwoordig bekend als Bo Saris), ‘Zomervibe’ van Ali B en ‘Wiegelied’ van de Volendamse 3Js. In de clip zijn ook andere bekende Volendammers te zien, zoals FC Volendam topscorer Jack Tuijp, Jan Smit en zijn managers, en anderen.

Reclamecampagne met Yolanthe Cabau van Kasbergen

Yolanthe Cabeau van Kasbergen inhuren als model of presentatrice

Yolanthe werkte ook mee aan een commercial voor Gilette. Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button