Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Yara van Kerkhof boeken

Yara van Kerkhof boeken

Yara van Kerkhof boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Yara van Kerkhof of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Yara van Kerkhof is de eerste vrouwelijke Olympisch medaillewinnares van Nederland binnen het shorttrack. Al op jonge leeftijd begon Yara met schaatsen, en op haar veertiende koes ze volledig voor het shorttrack. Inmiddels is ze twee Olympische medailles en meerdere internationale gouden medailles rijker!

Yara van Kerkhof boeken voor een evenement

Yara van Kerkhof is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wil je Yara van Kerkhof inhuren voor een sportclinic of als spreker? We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Sportprestaties Yara van Kerkhof

Olympisch medaillewinnares schaatsen

Yara is geboren in Zoetermeer met een hartafwijking. Dit heeft haar echter nooit tegengehouden topsport te bedrijven. Totdat de dopingbond – 9 maanden voor de Olympische Spelen – haar aangeboren, afwijkende bloedwaarden in verband brachten met dopinggebruik. Tot de dag van vertrek naar de Olympische winterspelen was Yara niet zeker of ze überhaupt mocht deelnemen aan de Spelen. Pas op het allerlaatste moment werd ze verlost van de nachtmerrie.

Olympische Spelen Zuid-Korea

Op de Olympische Spelen van 2018 in PyeongChang kwamen voor Yara alle puzzelstukjes samen. Na meerdere keren Europees kampioen te zijn geworden op de 3000 meter aflossing (en een keer tweede op de 1500 meter) behaalt Yara haar eerste Olympische medaille op de 500 meter. Een zilveren plak! Met deze zilveren medaille werd ze de eerste vrouwelijke medaillewinnaar in het shorttrack. Daarnaast won Yara ook een bronzen medaille op de 3000 meter aflossing samen met Jorien, Lara en Suzanne.

Yara is ambassadrice van de stichting Hartekind. Ze heeft zelf moeten ervaren hoeveel gevolgen een hartafwijking gedurende het hele leven kan hebben. Nu kan ze als ambassadrice haar steentje bijdragen om kinderen met een aangeboren hartafwijking te inspireren om alles uit het leven te halen!

Huldiging Yara van Kerkof

Yara werd in het Holland Heineken House gehuldigd door Roel van Velzen, nadat ze de zilveren medaille won op de 500 meter tijdens de Olympische Winterspelen in Zuid-Korea (2018).

Yara van Kerkhof boeken
Yara van Kerkhof boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button