Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Yacumba boeken

Yacumba boeken

Yacumba boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Yacumba of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

YACUMBA
Fiesta de la Cumbia

De leden van Yacumba hebben een passie voor de Cumbia, een van oorsprong Colombiaanse dans. Op deze dansmuziek kan iedereen dansen. Opzwepende wilde ritmes wisselen af met rustige loungemuziek. De Cumbia behoort tot de meest populaire muziek- en dansstijlen van Zuid-Amerika. De “Fiesta de la Cumbia” is niet alleen een feest voor iedereen, van jong tot oud maar ook muzikaal uitdagend. De liefde voor de Cumbia heeft een unieke samenwerking van internationale artiesten voortgebracht. De afkomst en (veld)studies van de muzikanten garanderen de authenticiteit van het veelzijdige repertoire.

De Chileense zangeres Jacqueline Castro en de Colombiaanse zanger Miguel Osorio geven de band de originele uitstraling. De Schiedamse Mac de Roode op trombone, de Colombiaanse Claudia Valenzuela, eerste viool samen met de Cubaanse Mara Tieles, tweede viool, vormen de overtuigende melodiesectie. De ritmesectie wordt gevormd door het Duitse drietal Wolfram Reisiger op accordeon, Arndt Beckmann op percussie en Nique Quentin op conga’s. Het fundament van de band is Jan Meijer op contrabas.

Yacumba leent zich goed voor bruiloften, feesten, evenementen en festivals met een Zuid-Amerikaans feestelijk karakter. Hun specialiteit is de CUMBIA, een gemakkelijke dans uit Colombia, buitengewoon populair in geheel Zuid-Amerika en sinds kort ook in Europa. Desgewenst wordt de dans ter plekke aangeleerd.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button