Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » XMIX boeken

XMIX boeken

XMIX boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor XMIX of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

XMIX is klaar voor de Sint…

In de XMIX Sinterklaasshow is XMIX er helemaal klaar voor om op hedendaagse wijze Sinterklaas binnen te halen. In een half uur durende show voorafgaand aan de komst van de Sint zingen zij liedjes uit hun gelijknamige populaire tv-serie en oefenen zij met de kinderen de bekende sinterklaasliedjes.

Natuurlijk loopt er met die drie weer van alles mis. Exel wil eigenlijk zelf de ster zijn op het Sinterklaasfeest, Xena is speciaal naar de kapper gegaan voor de Sint en Dax wil zich voor dit geweldige feest graag schminken. Uiteindelijk komt het net voordat Sinterklaas binnenkomt weer goed.

Indien gewenst blijft XMIX nog een half uurtje extra als Sinterklaas op het podium aanwezig is en zingen zij samen met de kinderen en de pieten nog enkele Sinterklaasliedjes voor de Sint.

Kortom, een geweldig leuk en gezellig Sinterklaasfeest met XMIX!!!!

XMIX is een succesvol kinderprogramma voor kinderen tussen de 4 en 8 jaar dat sinds 2009 wordt uitgezonden op Z@ppelin en sinds 2010 ook op Ketnet.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button