Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Xander de Buisonje boeken

Xander de Buisonje boeken

Xander de Buisonje boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Xander de Buisonje of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

2002
Op 2 april wordt officieel bekend gemaakt dat Volumia! er na tien jaar mee ophoudt. Op 18 april geeft Volumia! een afscheidsconcert in de Heineken Music Hall. Zanger Xander de Buisonjé (19 juli 1973, Voorburg) begint een solocarrière.

2003

Op 7 februari start de tournee van Xander de Buisonjé met zijn eigen band in de Condor City Hall in Enschede. De eerste single Ik Zie, afkomstig van het album Hemelsbreed, wordt ook in België uitgebracht. De Buisonjé is samen met stand-up comedian Howard Komproe te zien in reclamespotjes van de Postbank. In het najaar gaat Xander met een zeskoppige band langs de theaters met het programma Hemelsbreed.

2004

De Buisonjé schrijft ook liedjes voor anderen, zoals Idols-finalist Maud. Het dubbelalbum Live & Akoestisch bevat een volledige registratie van het concert op 24 juni in ’t Spant te Bussum. Zangeres Maud en gitarist Dany Lademacher verzorgen gastbijdragen.

2005

Naar aanleiding van de zeebeving in Azië en gedeeltes van Afrika vinden in de eerste week van januari in heel Nederland benefietacties plaats. Xander de Buisonjé staat samen met o.a. DJ Tiësto, Di-rect, Bløf, Acda en De Munnik, Trijntje Oosterhuis, Dinand Woesthoff en Berget Lewis belangeloos op het festival dat 6 januari plaatsvindt op de Dam te Amsterdam. Kunstenaar Wouter Stips voegt bij zijn boek Ongeveer Zoveel Hou Ik Van Jou een cd waarop zijn teksten op muziek zijn gezet door Meg en Hans Eijkenaar. De liedjes worden live ingespeeld door de vaste begeleidingsband van Anouk en ingezongen door bekende vocalisten waaronder Xander De Buisonjé.

bron: Nationaal Pop Instituut

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button