Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

X-Session boeken

Boekingsinformatie voor X-Session? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Het succesverhaal van X-Session en frontman Gene Thomas begint in 1996. De single ‘Bang bang’ slaat in als een bom en staat 26 weken (een half jaar!) genoteerd in de charts. Het hek is van de dam en de hits volgen elkaar in een sneltreinvaart op: ‘To the sky’, ‘Say yeah’ en ‘Pump it’. Het debuutalbum ‘A trip to Xanigy’ verkoopt als warme broodjes. Intussen verdwijnt zangeres Cassia van het toneel. Ze wordt vervangen door Gina Brondeel, een van de backing vocals van Zucchero en Right Said Fred.

Niet alleen de aanstekelijke popdance zet de toon. Ook de fenomenale podiumact is een lust voor het oog. Met zelfontworpen outfits, vernieuwende choreografieën en verbluffende lichteffecten zetten Gene en Gina adembenemende shows op touw.

X-Session is hot en het buitenland lonkt. Het blits duo pakt zijn koffers en treedt op in Frankrijk, Nederland, Zweden, Japan en New York.

In 1999 scoort X-Session zijn grootste nationale en internationale hit met ‘On and on’. Deze kaskraker zorgt voor de definitieve doorbraak bij het brede publiek en groeit uit tot een klassieker. De danceformatie ontvangt een prestigieuze Donna Award en versterkt de rangen op het podium met danser Serge.

De tweede full cd ‘By me’ verschijnt in 2000, en de tracks ‘Hot shot’ en ‘Welcome to my world’ veroveren de hitlijsten. X-Session trekt naar Egypte en neemt er de schitterende videoclip van de single ‘Destiny’ op. Ook dit nummer wordt bekroond met een gegeerde Donna Award.

Een jaar later volgt de release van het album ‘Back to basics’. Dat bevat 12 knappe songs én smaakvolle clips. In de zomer komt de radiohit ‘All day, all night’ uit. De opvolgers ‘Get your rox off’ en ‘Evil superstar’ staan wekenlang in de Ultratop 50.

In 2002 valt het doek voor X-Session. Gene en Gina ronden hun zeven vette jaren af met de dubbel-cd ‘7′. Beiden gaan hun eigen weg en bouwen een succesvolle solocarrière op.

X-Session maakt eind 2009 zijn langverwachte comeback. De hitsensatie gooit hoge ogen op het podium van Het Zingpaleis in de Ethias Arena in Hasselt. Duizenden concertgangers zingen alle hits van de eerste tot de laatste noot mee. X-Session is back, zoveel is zeker! In de zomer van 2010 pakken Gene en Gina uit met de spiksplinternieuwe single ‘Automatic’ en gaan ze opnieuw op tournee in Vlaanderen.

X-Session

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor X-Session of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.