Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Wynn Heliczer boeken

Wynn Heliczer boeken

Wynn Heliczer boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Wynn Heliczer of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Wynn Heliczer is de dochter van een Pools-Duitse vader en een Nederlandse moeder en groeide op in Amsterdam. Ze spreekt Nederlands, Engels en behoorlijk goed Frans. Wynn studeerde in 2009 af als actrice aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht.

Ze was al te bewonderen in haar liedjesprogramma’s en voorstellingen zoals En… Roeren Maar! (Parade), Bang! (Toneelmakerij), Wil je alsjeblieft stil zijn, Alles over Mannen en Vrouwen, 4.48 Psychosis en haar op eigen initiatief gemaakte solo’s Baardmeisje en The Missing Beat – The Quest. Hiermee won ze de Publieksprijs 2013 op het Amsterdam Fringe Festival. Daarnaast speelt ze ook bij De Nachtgasten.

Op televisie speelde Wynn onder andere rollen in de series Overspel, Penoza, Divorce, Danni Lowinski, De val van Aantjes, Rechercheur Ria, Shouf shouf!, Klokhuis, Taart en Welkom bij de Romeinen.

In de bioscoop was Wynn Heliczer te zien in de romantische komedie Bro’s Before Ho’s en Wonderbroeders. Ook speelde ze in de korte films No Vacancy, It Started With A Kiss, Meisje met Uitzicht, Triade, Hybris en De Lichtwachter.

Daarnaast spreekt Wynn Heliczer regelmatig commercials in.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button