Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Wynn Heliczer boeken

Wynn Heliczer boeken

Wynn Heliczer boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Wynn Heliczer of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Wynn werd geboren uit een Pools-Duitse vader en een Nederlandse moeder en groeide op in Amsterdam. Hoewel ze daar nog steeds woont heeft ze ook een Amerikaans paspoort. Ze spreekt Nederlands, Engels en behoorlijk goed Frans.Wynn studeerde in 2009 af als actrice aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Ze was al te bewonderen in haar liedjesprogramma’s en voorstellingen als (in regie van): En… Roeren Maar! (Parade / Caspar Nieuwenhuis), Bang! (Toneelmakerij / Daniel van Klaveren), Wil je alsjeblieft stil zijn, alsjeblieft (Piet Arfeuille), Alles over Mannen en Vrouwen (Ingrid Kuijpers), 4.48 Psychosis (Anny van Hoof) en haar op eigen initiatief gemaakte solo’s Baardmeisje (Karel de Rooy)(afstudeersolo) en The Missing Beat – The Quest (Marjolein Frijling) (Publieksprijs 2013 Amsterdam Fringe Festival). Ook speelt ze bij de Nachtgasten.
Op televisie speelde Wynn rollen o.a. in de series: Overspel (Arno Dierickx), Penoza (Diederik van Rooijen), Divorce, Danni Lowinski, De val van Aantjes, Rechercheur Ria, Shouf shouf!, Klokhuis (Albert-Jan van Rees), Taart (Tallulah Schwaab) en Welkom bij de Romeinen (Niek Barendsen).
In de bioscoop was Wynn te zien met een rol in de romantische komedie Bro’s Before Ho’s van Steffen & Flip en Wonderbroeders van Johan Timmers. Ook speelde ze in de korte films No Vacancy (Michiel van Jaarsveld), It Started With A Kiss (Mark de Cloe), Meisje met Uitzicht (MisterLee & ColdSun), Triade (Melvin Simons), Hybris (Colinda Bongers) en De Lichtwachter (Bob Demper).
Wynn spreekt regelmatig commercials in.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button