Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Wouter van der Goes boeken

Wouter van der Goes boeken

Wouter van der Goes boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Wouter van der Goes of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Wouter van der Goes is geboren op 18 januari 1973 in Alkmaar. Op zijn twaalfde krijgt hij uitgelegd hoe een mengpaneel werkt en vanaf dat moment is Wouter verloren.

Na het behalen van zijn MEAO-diploma en zijn Assurantie B gaat Wouter aan de slag als verzekeringsmakelaar. Maar hij kan zijn hobby niet loslaten en in 1995 gaat Wouter aan de slag bij Radio 538. Hij presenteert daar diverse programma’s, waaronder Weekend Warming Up, After Dark, Peepshow en 538 Classics. De volgende uitdaging vindt hij bij Veronica FM en aansluitend bij Yorin FM. Hier presenteert hij samen met Gijs Staverman het programma Gijs&Wout in de middag en later Wout in de middag.

In 2004 maakt Wouter de overstap naar BNN, waar hij iedere werkdag van 16.00 uur tot 18.00 uur te horen is. Met het programma Wout! brengt Wouter een leuk, fris middagprogramma op 3FM. Hij wordt hier bijgestaan door Astrid de Jong en PA Filemon Wesselink. In december 2004 laat hij zich vrijwillig opsluiten in het Glazen Huis op het Neude waar hij voor het Rode Kruis zoveel mogelijk geld probeert in de zamelen door vijf dagen niet te eten. Vanwege het grote succes van de actie is Wouter ook in 2005 in het huis, dit keer met Giel Beelen en Gerard Ekdom.

Wouter draait alweer een paar jaar mee bij Q-music en presenteert hij op zaterdag en zondag zijn weekendprogramma. Van 12.00 – 15.00 uur is de 100.7 helemaal van hem! Op dit moment is Wouter van der Goes ook iedere werkdag tussen 19.00 & 21.00 uur te horen op Q-music, waar hij een fantastisch avond programma maakt.

Leukste Q-moment: Mijn eerste Foute Party!
Radio-held: Frits Spits, Jeroen van Inkel, Albert Ysman en Wim van Helden

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button