Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Wouter de Jong boeken

Wouter de Jong boeken

Wouter de Jong boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Wouter de Jong of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Wouter de Jong

Wouter de Jong is geboren op 3 februari 1981 in ’s-Gravenhage. Terwijl hij op het VWO zat, heeft Wouter de Jong een theateropleiding op de jeugdtheaterschool Rabarber gevolgd. Na het VWO begon Wouter de Jong met de studie Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam. Deze studie hoopt Wouter de Jong binnenkort af te ronden.

Tijdens zijn middelbare schooltijd

staat Wouter de Jong in diverse amateur-producties. In 2001 kreeg hij de hoofdrol in Echt Klein, een eindexamenopdracht van de Toneelschool Maastricht. In hetzelfde jaar speelde Wouter de Jong de hoofdrol in Icarus.

Momenteel is Wouter de Jong

te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden, waar hij de rol van Milan Verhagen vertolkt. Tevens speelde hij gastrollen in Auberge de Vlaamsche Pot, Jansen en Jansen en Oppassen.

In 1997

vertolkte Wouter de Jong een hoofdrol in de boekverfilmingen Roomse Meisjes en in Mijn broer en ik (beide Teleac). In 2001 speelde hij de hoofdrol in de filmacademiefilm Kankâh.

Daarnaast is Wouter de Jong

te zien in een videoclip van hardrockband Dreadlock Pussy’s en in Sushi Kids, oftewel de Nederlandse ABBA-teens. Hierin had hij de rol van Björn.

Wouter de Jong

was de winnaar van het UvA Cultureel Festival Kleinkunst met zijn de onemanshow Ego.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button