Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Within Temptation boeken

Within Temptation boeken

Within Temptation boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Within Temptation of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Within Temptation is een Nederlandse symfonische-metalband en een van de succesvolste bands in het genre.Ze mochten op grote festivals spelen zoals Rock Werchter en ook deed de single Mother Earth het goed in de hitlijsten. Na deze successen hadden zij het heel druk met toeren op festivals en clubtours door heel Europa en maakten sommige bandleden hun studies af waardoor in 2004 pas de volgende cd uitkwam.
Professionele videoclips werden uitgebracht van Stand My Ground, Memories en Angels. Within Temptation brak hiermee door, ook in het buitenland, zoals Duitsland. Within Temptation zelf heeft de keuze gemaakt voor hun nieuw werk, door bij concerten alleen maar nummers te spelen van Mother Earth en The Silent Force en bijna geen nummers van de cd’s daarvoor. Hiermee is Within Temptation populairder in bijvoorbeeld Duitsland dan in Nederland.

Op 9 maart 2007 kwam het album The Heart Of Everything uit. Dit album werd voorafgegaan door de single What Have You Done een samenwerking met zanger Keith Caputo van de band Life of Agony. Na de release van het album volgde een tweede single, Frozen. In juli 2007 werd bekend dat het album in de Verenigde Staten werd uitgebracht. Op 5 augustus 2007 kwam het album op nummer één binnen in de Amerikaanse Heatseeker Charts. Ook werd hun hit What Have You Done veel gedraaid op de radiostations in de USA.

In Nederland stond Within Temptation op 16 augustus 2008 in het voorprogramma van Iron Maiden. Sharon Den Adel was in het najaar van 2009 te gast op de Night of the Proms-concerten, gehouden in het Sportpaleis Antwerpen, GelreDome en Ahoy. Samen met het orkest Il Novecento bracht ze enkele nummers in een klassieke versie.

Op 3 april 2010 werd in de Stadsschouwburg van Middelburg het eerste optreden gegeven van de tweede theatertour van Within Temptation. Op 8 november 2013 werd aangekondigd dat het zesde studioalbum Hydra zal worden uitgebracht op 31 januari 2014. Dit album bevat gastverschijningen van onder andere Tarja, Dave Pirner, Howard Jones en Xzibit.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button