Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Within Temptation boeken

Within Temptation boeken

Within Temptation boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Within Temptation of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Within Temptation is een Nederlandse symfonische metal / rockband. Met hun indrukwekkende live show zijn ze één van de succesvolste bands in het genre. Within Temptation is inmiddels uitgegroeid tot Nederlands best verkopende band in het buitenland.

Within Temptation boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Within Temptation zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Wie zijn Within Temptation

In 2002 zorgde de single ‘Ice Queen’ voor een doorbraak bij het grote publiek. Ook de opvolger ‘Mother Earth’ scoorde in de hitlijsten. Na het succes van ‘Ice Queen’ bracht Within Temptation professionele videoclips uit van ‘Stand My Ground’, ‘Memories’ en ‘Angels’. Ze werden internationaal bekend en speelden op grote Europese festivals zoals Pinkpop, Werchter, Rock Am Ring, Sweden Rock, Ruisrock, Aerodome, Roskilde en Gurtenfest.

Internationaal succes

Within Temptation heeft voor hun successen vele prijzen ontvangen, waaronder een World Music Award voor Nederlands Best verkopende band in het buitenland, een Edison voor Beste groep Nationaal, een Golden God Award voor de video ‘Angels’, een TMF Award voor Beste groep Nationaal. Ook ontvingen ze vier jaar op een rij (van 2003 t/m 2006) de Conamus Export Prijs voor Best verkopende band in het buitenland. Wereldwijd verkochten ze al meer dan 2 miljoen CD’s en DVD’s.

In 2007 kwam het album ‘The Heart Of Everything uit’. Het album werd opgewarmd door de single ‘What Have You Done’, een samenwerking met zanger Keith Caputo van de band Life of Agony. Na de albumrelease volgde de tweede single, ‘Frozen’.

Groots en meeslepend

Begin 2008 gaf de band een speciaal (uitverkocht) concert met het Metropole Orkest in Ahoy Rotterdam. Samen met het PAdam koor, gastzangers, een gigantisch videoscherm en spectaculaire licht- en pyro effecten werd het Black Symphony concert een groot succes. In Nederland stond Within Temptation in het voorprogramma van Iron Maiden. Sharon Den Adel was eind 2009 te gast op de Night of the Proms-concerten, die in het Sportpaleis Antwerpen, GelreDome en Ahoy werden gehouden. Samen met het orkest Il Novecento bracht ze enkele nummers in een klassieke versie.

Albums

Na het live album ‘Black Symphony’ en ‘An accoustic night at the Theatre’ volgde in 2011 het vijfde (studio) album ‘The Unforgiving’ met de single ‘Faster’. Begin 2014 verscheen het zesde studioalbum ‘Hydra’. Dit album bevat gastoptredens van onder meer Tarja Turunen, Dave Pirner, Howard Jones en Xzibit.

Within Temptation is ook nu nog steeds een van de grootste en meest bekende bands van ons land. Ze laten jaar in jaar uit zien dat ze bij de absolute top horen. Het inmiddels zevende studioalbum ‘Resist’ is in 2019 uitgebracht.

Within Temptation boeken
Within Temptation boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button