Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Wipneus & Pim boeken

Wipneus & Pim boeken

Wipneus & Pim boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Wipneus & Pim of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Dansen & Springen met Wipneus & Pim. Ze heten DJ’s Wipneus & Pim en ze staan garant voor ouderwets feesten, oftewel dansen en springen op de leukste platen uit de muziekgeschiedenis. En dat zijn behalve lekkere ‘cheesy’ platen als ‘When the rain begins to fall’ van Pia Zadora en de herkenninsgmelodie van ‘The A-team’ ook ‘Seven Nations Army’ van de White Stripes en een goeie house-deun. Met hun hilarische ‘feel-good’-acts hebben Wipneus & Pim een nieuwe dj-cultuur tot stand gebracht. Daarin speelt de participatie met hun publiek een hoofdrol door middel van danswedstrijden, ouderwetse ‘jongens-tegen-de-meisjes’-competities en playback-battles.

De ‘roots’ van Wipneus & Pim, het alias van Edwin van ‘t Schip en Mark Kneppers, liggen in de poptempel Het Paard van Troje te Den Haag. Daar begonnen ze in 1996 voor de grap met een zo genaamde dj-battle. De uitdaging: wie kon de meest ‘cheesy’, of tewel lekker ‘foute’ platen op de draaitafel leggen. Aangemoedigd door de uitbundige reacties van het publiek gingen de twee vrienden daar mee door. Voor ze het wisten stonden ze op de podia van Pinkpop en Lowlands en werd hun show een begrip.

Hoogtepunten te over in de geschiedenis van Wipneus & Pim, al was het alleen al omdat elke show een doorslaand succes is, waarbij het niet uitmaakt of ze in een discotheek, op een dorpsplein of op een bedrijfsfeest staan. Speciale vermelding verdient echter hun optreden op Parkpop toen met behulp van Ome Willem de vuisten van 200.175 toeschouwers op mekaar kregen.

Eind 2004 vierden de DJ’s hun 1000e voorstelling met een grootse revu in de Groenoordhal in hun thuishaven Leiden. Daar gaven gouwen ouwen als George Baker en Anita Meijer acte de présence gaven maar ook de hiphop-pioniers van King Bee kwamen daar ‘Back by dope demand’.

Wipneus & Pim maken zelf trouwens ook muziek. Een van hun meest recente produkties, een hilarische versie van ‘Drie maal drie is negen’ verscheen onlangs op de Vlaamse alternatieve kinderplaat ‘Kapitein Winokio zag twee beren’, waarop ook Henny Vrienten en Spinvis figureren.

Deze zomer van 2005 trekken DJ Wipneus & Pim weer van hot naar her met hun feestelijke voorstellingen. En dan wordt het herfst en debuteert het vrolijke duo in de theaters met hun speciale familie-theatershow ‘Wipneus & Pim tracteren’.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button