Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Wipneus en Pim Trakteren boeken

Wipneus en Pim Trakteren boeken

Wipneus en Pim Trakteren boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Wipneus en Pim Trakteren of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

In de familievoorstelling ‘Wipneus en Pim Trakteren’ maakt het bekende DJ duo hun reputatie weer helemaal waar, en nu ook voor het hele gezin!

DJ Pim draait natuurlijk de allerleukste muziek, Wipneus zorgt dat iedereen lekker in beweging blijft en voor iedereen is er een Traktatie maar dat is nog lang niet alles: DJ’s Wipneus en Pim proberen in hun ‘Trakteren show’ namelijk dansrecords te vestigen om zo in het beroemde ‘Dinges of Book of Records’ te komen! Maar als mevrouw Riet Record opduikt wordt het ineens een stuk lastiger om in het beroemde boek te komen. DJ’s Wipneus en Pim hebben dan alle hulp nodig om de knotsgekke muzikale opdrachten van mevrouw Record tot een goed einde te brengen. Een geweldige en spectaculaire voorstelling met een spannende finale en voor alle kinderen een traktatie!

‘Wipneus en Pim Trakteren’ is een razendsnelle, spectaculaire, knotsgekke interactieve familievoorstelling. Na twee succesvolle jaren in theaters door het land is ‘Wipneus en Pim Trakteren’ nu ook beschikbaar voor festivals en (bedrijfs)evenementen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button