Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Winston Gerschtanowitz boeken

Winston Gerschtanowitz boeken

Winston Gerschtanowitz boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Winston Gerschtanowitz of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Winston Gerschtanowitz studeerde aan de Amsterdamse Academie (Bank en Financiën) en de Media Academie (Produktie en Televisie).

Tussendoor was Winston Gerschtanowitz druk bezig om geld te verdienen met modellenwerk. Op jeugdige leeftijd presenteerde hij naast Ivo Niehe het programma ‘Solo voor een kind’. Met zijn rol als Harm van Cloppenburg in de soap ‘Goudkust’ brak hij door bij een groot publiek. Samen met soap-collega’s Jimmy Geduld, Chris Zegers en Michiel de Zeeuw vormde hij nog de jongenspopgroep ‘4-Fun’. Met presentatrice Quinty Trustful presenteerde hij het lifestyle-programma ‘Wannahaves’.

Winston Gerschtanowitz is oprichter en mede-eigenaar van het bedrijf Media Republic dat zich bezighoudt met multimediale concepten en video games voor Playstation en X-Box. De mobiele internetsoap ‘Jong Zuid’ is hiervan een succesvol voorbeeld. Noordzee 100.7 FM is hierin mediapartner. Hij is werkzaam als co-presentator bij RTL Boulevard en Miljoenenjacht.

Naast presenteren is Winston Gerschtanowitz is een echte sportfreak. In zijn vrije tijd houdt hij zich het liefst bezig met hockey, fitness en zeilen.

In Winston’s Wondere Wereld volgt Winston alles op het gebied van show en entertainment op de voet maar uiteraard ook het allerlaatste nieuws op het gebied van technische snufjes en de nieuwste trends zal niet aan zijn aandacht ontsnappen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button