Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Wim Soutaer boeken

Wim Soutaer boeken

Wim Soutaer boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Wim Soutaer of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Sinds Idool heeft Wim hard gewerkt aan zijn carrière en koos hij voor het Nederlandstalig repertoire. Vijf jaar geleden won hij met ‘Allemaal’ de Radio 2 Zomerhitprijs voor het ‘Beste Lied’ en dit jaar viel die eer hem opnieuw te beurt met ‘Slaap Je hier Vannacht’. Op dit moment behoort Wim tot de kleine kring van artiesten die reeds een tweede Zomerhit Trofee te pakken heeft! Zijn versie van de Kid Rock-hit ‘All Summer Long’, ‘Heel De Zomer Lang’ stond deze zomer weken bovenaan de Vlaamse Top 10 en ‘Dichterbij’, het langverwachte 3e album van Wim Soutaer ligt momenteel in de winkel.

Vorige zomer was Wim Soutaer met zijn live band te gast op Maanrock. Wim is sinds dit jaar terug erg actief aan zijn livereputatie aan het werken. Dat hij daar met bravoure in slaagt, was duidelijk te merken op een overvolle Mechelse Grote Markt. Wim gaf in Mechelen het beste van zichzelf en dat wist het publiek duidelijk te appreciëren.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button