Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Wim Rijken boeken

Wim Rijken boeken

Wim Rijken boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Wim Rijken of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Wim Rijken is presentator, zanger, acteur, voice-over en tekstschrijver. Hij scoort zijn eerste hit in 1988 samen met Conny Vandenbos en presenteert voor radio en televisie en bij evenementen in het land. Zijn stem is te horen in commercials, kinderseries en als voice-over.

Wim Rijken boeken voor een evenement

Wim Rijken is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Wim Rijken

Bij zijn auditie in Koninklijk Theater Carré voor de musical Heimwee in 1987 valt niet alleen het acteertalent van Wim Rijken op, maar ook zijn goede zangstem. Wim krijgt de rol en niemand minder dan medespeelster Conny Vandenbos nodigt hem niet veel later uit voor een duet. Hun ‘Wie Weet Wat Liefde Is’ wordt direct een groot succes. Ook hun tweede single ‘Stapelgek Op Jou’ haalt de hitlijst. Solo scoort Wim daarna met ‘Voor Mij Is Er Maar Een’, ‘Jij Bent Mijn Zomer’, ‘Dans Met Mij,’ ‘Zij Is De Liefste’ en ‘Als De Dag Lacht’.

Theaterproducties en TV-series

Wim begon als jong acteur bij de Haagse Comedie en vele theaterproducties volgden. Zo schitterde hij in onder andere Oud Speelgoed, Viktor/Viktoria, Little Voice en In The Mood. Op televisie speelde hij rollen in series als De Brug, Oppassen, Westenwind, Goede Tijden, Slechte Tijden, Sam Sam en De Club Van Sinterklaas. Sinds 2009 is Wim jaarlijks in de bioscoop te zien in de traditionele sinterklaasfilms, alle met goud bekroond. Vol verve vertolkt hij hierin de rol van goedheiligman. Dezelfde rol speelt hij ieder jaar in de unieke dvd-productie Video Van Sint.

Veelzijdige carrière

Wim Rijken heeft een imposante carrière. Hij presenteerde op televisie onder andere De Winkel Van Sinkel en De Droogkap en radioprogramma’s op Radio Noordzee, Radio 1 en Radio 192. Als casting director ontdekte hij menig nieuw talent en als manager/songwriter was hij een belangrijke man achter het succes van de popact Wickit. De groep stond in vele landen genoteerd in de charts. Verder is Wim’s stem regelmatig te horen in commercials, als voice-over en in tekenfilms.

In 2012, precies 25 jaar na zijn auditie in Carré, verschijnt het album ‘Als De Dag Lacht’, met daarop de mooiste en meest succesvolle liedjes uit zijn carrière. Naast de eerder genoemde hits onder meer ‘Zeldzaamheid’, ‘Jij En Ik De Wereld Over’, de remake van ‘Wie Weet Wat Liefde Is’ met Marga Bult, met wie hij het duet zong in de musical Diva’s In Nood en Samen Met Jou. Wim schrijft teksten vanuit zijn ziel en zingt vanuit het hart.

Reclamecampagnes met een bekende zanger

Wim Rijken inhuren als voice-over of model

Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Wim Rijken als Sinterklaas boeken

Sinds 2009 is Wim Rijken bijna jaarlijks in de bioscoop te zien in succesvolle films als ‘Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot’, ‘Sinterklaas en het Pakjes Mysterie’, ‘Sinterklaas en het Raadsel van 5 December’ en ‘Sinterklaas en de Pepernotenchaos’. Hierin speelde hij vol verve de rol van de Goedheiligman. Dezelfde rol speelt hij ieder jaar in de unieke DVD-productie Video Van Sint.

Gedurende de Sinterklaasperiode is Wim Rijken te boeken voor een Sinterklaas voorstelling. Natuurlijk neemt hij ook zijn Pieten mee.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button