Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Wilma Roos (Country Wilma) boeken

Wilma Roos (Country Wilma) boeken

Wilma Roos (Country Wilma) boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Wilma Roos (Country Wilma) of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Wilma Roos zingt Nederlands- en Engelstalige country en feestmuziek, en staat daarom bekend als Country Wilma.

Wilma Roos (Country Wilma) boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Country Wilma zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking van Wilma. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is ‘Country Wilma’ Roos

Wilma Roos begon met zingen in een kerkkoor in Bergen, Noord-Holland. Tijdens optredens met het koor ontdekte ze hoe leuk ze het zingen vindt. Een zangpedagoge gaf haar het advies om meer met haar stem te doen. Wilma waagde de gok en sprong in het diepe van het artiestenbestaan.

Gerard Joling bedacht spontaan haar artiestennaam: “Je heet Wilma en je zingt country, dat wordt dus Country Wilma”. Een een aantal nummers uitzoeken, en ook het eerste optreden was een feit: In het spelershome van het Alkmaarse AZ. Een eerste CD liet niet lang op zich wachten, “Onze Boerderij” kwam in 1990 uit en Wilma trad veel op met beroemdheden uit binnen- en buitenland.

Optredens op TV en in het land

Een tweede CD “Stram en Stijf” en TV optredens volgde. Wilma was te zien bij onder andere Koffie tijd, de 5 uur show, Paul de Leeuw, bij Gijs en Floortje in Trexx, Call TV, de week van Willibrord en bij Jos Brink. Ondertussen trad ze iedere week op bij Bob’s Party Saloon in Uitgeest. “Thank God I’m A Country Girl” volgt en weer is Wilma Roos te zien op verschillende TV zenders. Met “Send me the Pillow” heeft Wilma er een echte ‘kraker’ bij.

Feest met Country Wilma!

Feesten en kermissen, Wilma kan er geen genoeg van krijgen. Ieder feest wordt een festijn als Wilma optreedt; ze weet iedereen op de dansvloer te krijgen.

In 2008 is er zelfs een tulp naar haar vernoemd, met de illustere naam Country Wilma Star.

Wilma Roos was in 2019 te zien als een van de 100-koppige jury in het televisieprogramma ‘All Together Now’, dat gepresenteerd wordt door Chantal Janzen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button