Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Willy Latino Band boeken

Willy Latino Band boeken

Willy Latino Band boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Willy Latino Band of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Willy Latino en zijn band behoren al een paar decennia tot de absolute top van partybands in Nederland en treden op tijdens grote en kleinere bedrijfsevenementen en feesten door heel Europa.

Het repertoire uit diverse Zuid Amerikaanse landen en het Caribische gebied bestaande uit Merengues, Soka’s Reggae, Cumbia en Salsa weet Willy Latino als geen ander in het juiste, soms eigentijdse, jasje te steken.

Tel daarbij het plezier dat afstraalt van Willy en zijn getalenteerde professionele musici, en je hebt de creme de la creme op het gebied van Latin & Caribbean Music.

Willy Latino was de eerste bandleider in Nederland die inzag dat de hele avond “Latin Music” voor westerse oren vaak te veel van het goede was. Daarom introduceerde hij ruim twintig jaar geleden de “Willy Latino Band” die buiten Latin een compleet allround repertoire ging spelen. Rock ’n Roll, Disco, Danceclassics, Soul, etc. etc. De ultieme combinatie was een feit.

Willy Latino maakt geen muziek, hij is muziek !!!!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button