Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Willie Wartaal boeken

Willie Wartaal boeken

Willie Wartaal boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Willie Wartaal of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Willie Wartaal is naast hiphop entrepreneur ook volledig in vorm als house DJ. Men is hem ongetwijfeld draaiend tegengekomen in landelijke clubs.

Clubs als Sugar Factory, Paradiso, Melkweg en in Amsterdam, OffCorso in Rotterdam, De Meester in Almere en de Mezz in Breda.

Deze jeugdige house prins gedraagt zich echter als een hongerige koning en heeft inmiddels ook België veroverd. Hij is met regelmaat terug te zien in Petrol & Noxx in Antwerpen en Citysounds Dendermonde.

Dit alles is de festivals ook niet onopgemerkt gebleven. Loveland, Dance Valley, Noorderslag, Solar, Latin Village en Deistelrock (België) zijn eerder gezwicht voor zijn royale mixtechniek en prikkelende platenkeus. Alsof deze namedropping nog niet misselijkmakend genoeg is, vragen we je om eens een keertje dronken te worden en te wiebelen op zijn mixtape. Hij staat garant voor een goeie house set en heeft hier en daar een hitje voor je.

Anti kater pilletjes krijg je er niet bij, dak eraf garantie en rondvliegend damesondergoed echter wel!

Willie Wartaal boeken
Willie Wartaal boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button