Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » William Smulders Band boeken

William Smulders Band boeken

William Smulders Band boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor William Smulders Band of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Voor diegenen die eens een keer wat anders willen, biedt de William Smulders Band dynamische evergreens, pop, hot club de France en bruisende ska-ritmes in swingtime! De band komt optimaal tot z’n recht op festivals, evenementen, feesten, muziekcafé’s, bruiloften en bedrijfsfeesten.

William Smulders Band boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van de William Smulders Band zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor het inhuren van William Smulders solo, met band, of als duo met Sue Moreno.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is de William Smulders Band

Spontaan, gedreven en vooral muzikaal flexibel geeft de William Smulders Band ieder feest de juiste sfeer mee. De band staat dichtbij het publiek, klinkt vol maar is lichtvoetig, niet hard of alles overheersend. De William Smulders Band vertolkt herkenbare nummers, swingende dansmuziek en mooie evergreens met gitaar, sax, contrabas en drums. Daarbij wordt zanger / entertainer William Smulders ondersteund door de klinkende meerstemmige zang van zijn bandleden.

Spontane arrangementen

De William Smulders Band geeft zijn eigen draai aan repertoire. Verfrissende arrangementen die grotendeels tijdens het spelen ontstaan. Het opvallende instrumentarium zorgt voor een verrassend eigen geluid. Eerlijke en ongepolijste muziek. Hun performance begint subtiel en bouwt zich in 3 of 4 sets op naar een swingende climax!

Repertoire

Het repertoire van de William Smulders Band varieert van easy swing tot aan sixties, snelle reggae en bluesy tunes. Iedereen van jong tot oud komt aan zijn trekken. Zo worden onder andere The Beatles, Elvis, The Rolling Stones, Mink deVille en Santana op eigen wijze muzikaal geïnterpreteerd.

De William Smulders Band is met name een live band. De bandleden staan voor een jarenlange live ervaring, opgedaan in talloze bands en bekende orkesten.

William Smulders & Sue Moreno

William Smulders en Sue Moreno zijn samen te boeken als duo. De charismatische William Smulders en Sue Moreno zorgen met hun uitbundige en ingetogen nummers voor een perfecte sfeer bij het publiek. Lang vervlogen tijden herleven en moderne nummers worden op eigen wijze gebracht. Rock ‘n’ roll wordt verlicht met blues, pop, jazz en latijn-amerikaanse klanken. Hun muziek is gepassioneerd en hun stemmen en gitaarspel smelten samen tot een geheel eigentijds geluid.

Een selectie uit het repertoire: La Bamba, Fly Me To The Moon, The Ring Of Fire, Hit The Road Jack, Besame Mucho, Let’s Have A Party, Wicked Game, Mr. Sandman en vele anderen.

William en Sue zijn als duo te boeken maar ook met band. Vraag naar de mogelijkheden!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button