Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Wilko Terwijn boeken

Wilko Terwijn boeken

Wilko Terwijn boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Wilko Terwijn of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Wilko Terwijn behoort al jaren tot de top van de Nederlandse stand-up comedy. Actualiteiten spelen een grote rol in zijn optredens en samen met zijn aparte kijk op alledaagse zaken levert dat bizarre theorieën op. Niets ontziend fileert hij, waar gefileerd moet worden. Niet bang voor een afwijkende mening of bizarre absurdistische wendingen, neemt hij het publiek mee naar de rommelzolder van zijn geest.

Alle podia van Nederland, van groot festival tot kleine zaal, hebben al met Wilko kennis kunnen maken. Zo speelde hij o.a. op Lowlands, de Uitmarkt, Noorderzon Festival, Bevrijdingsfestival in Wageningen, de Heineken Dance Event e.v.a., en heeft hij een vaste plaats in de stand-up theatershow van de Comedy Explosion. Inmiddels speelde Wilko ook in Engeland, Zuid-Afrika, België, Curacao en in Duitsland (met een Duitstalige set).

Wilko was op TV te zien in The Comedy Factory en RTL4’s TV Top 5 en was een vaste gast bij het radio 3 FM programma ‘Stenders vroeg’. Naast comedian is Wilko een veel gevraagd tekstschrijver. Hij levert teksten voor Vara Laat, Staverman ziet alles van RTL4, het Engelstalige Bob’s World voor Discovery Channel; o.a. te zien bij BBC America, De Nederlandse Academy Awards, en was lange tijd vaste tekstschrijver voor Ook Dat Nog en Raymann Is Laat. Wilko was tevens als schrijver en redacteur zeer betrokken bij de eerste en tweede Sinterklaasconference van Javier Guzman.

Wilko Terwijn is een stand-up purist, die iedere avond zijn programma herontdekt. Zijn shows zijn nooit hetzelfde en doorspekt met de laatste gebeurtenissen en geïmproviseerde hersenspinsels. Wilko zoekt de grenzen op van het genre stand-up comedy. Hij neemt geen blad voor de mond en is niet geschikt voor de tere zieltjes onder ons… Met zichtbaar plezier neemt Wilko uw project onder zijn komische loep.

Vergeet de rode draad of een gevoelig liedje en laat je meesleuren in zijn bizarre, hilarische gedachtegangen. Ontdek hoe spannend stand-up comedy kan zijn, want Wilko Terwijn is: ‘Enig In Zijn Soort’.

Wilko Terwijn maakt tevens deel uit van Night of Comedy.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button