Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Wilfred Genee boeken

Wilfred Genee boeken

Wilfred Genee boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Wilfred Genee of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Wilfred Genee studeerde rechten, maar sport bepaalt zijn leven. Al tijdens zijn studie was hij werkzaam bij de lokale omroep Groningen. Hij is vooral bekend van het programma ‘Voetbal Inside’ waar hij samen met Johan Derksen en René van der Gijp het laatste voetbalnieuws presenteert.

Wilfred Genee boeken voor een evenement

Wilfred Genee is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten. Wilfred is onder andere in te zetten als dagvoorzitter, spreker of mediatrainer.

Wilfred Genee maakt mega interviews voor Voetbal International en verzorgt mediatrainingen in het land. Hij is een innemend spreker met een humoristische ondertoon die hij ondersteunt met schitterende voetbalbeelden en interviews. Als dagvoorzitter voelt Wilfred zich helemaal thuis op het podium tijdens congressen en evenementen. Zijn manier van presenteren staat garant voor een grote betrokkenheid met zijn publiek.

Wilfred Genee is een veelzijdig mens. Zijn lijfspreuk: Een goede voorbereiding is het halve werk.

Wie is Wilfred Genee

Na het behalen van zijn gymnasium-diploma in Leeuwarden ging Wilfred Rechten studeren aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij wist al dat hij ‘iets met sport’ wilde gaan doen. Tijdens zijn studie was hij werkzaam bij ‘OOG TV’, de lokale omroep in Groningen. Dit was de start van zijn TV-carrière.

Radio- en TV-programmas’s

Wilfred Genee heeft voor veel verschillende TV-zenders gewerkt, onder andere bij Filmnet, Sport 7, SBS 6, en RTL 5. Bij RTL 5 had Wilfred een eigen programma, ‘RTL Voetbal Inside’, waar hij allerlei zaken rondom het voetbal uitgebreid bespreekt. Op vrijdagmiddag presenteert hij ‘The Friday Move’ op BNR Nieuwsradio. Bij RTL 4 verving hij Beau van Erven Dorens in het programma ‘RTL Boulevard’.

Na een avontuur bij Talpa als presentator van het programma ‘De Wedstrijden’, waar de samenvattingen van de Eredivisie werden uitgezonden, keerde Wilfred terug bij RTL 7 om ‘Voetbal Inside’ te presenteren.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button