Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Wilco van Rooijen boeken

Wilco van Rooijen boeken

Wilco van Rooijen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Wilco van Rooijen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Wilco van Rooijen is een van de weinige beroepsavonturiers die Nederland rijk is. Hij beklom de hoogste bergtoppen van de wereld en doorkruiste Afrika en Australië. Bergbeklimmen is zijn vak, maar als eerste Nederlander wist hij ook alle drie de polen te bedwingen.

Als enige nog levende klimmer bereikte hij de toppen van de geografische Noord- en Zuidpool en beklom de hoogste pool, de Mount Everest, zonder extra zuurstof! Hij beklom ook de 7 Summits, de hoogste top op elke van de 7 wereld continenten als eerste Nederlander.

Over zijn avontuurlijke tochten schreef Wilco van Rooijen meerdere boeken. Wilco van Rooijen heeft inmiddels zoveel anekdotes paraat, dat het hem geen enkele moeite kost om een presentatie op maat te maken. Een voordracht of training kan zo interactief zijn als u maar wenst. Het is geen éénrichtingsverkeer van fraaie beelden of een monoloog met imponerende verhalen maar een bevlogen dialoog van een inspirerende verteller die met beide benen op de grond staat.

Wilco van Rooijen is erg goed in staat zijn indrukwekkende verhaal te vertalen naar een bedrijfsstrategie, een businessplan of een verkooptechniek. Want ook het hedendaagse zakendoen is een fascinerend avontuur. Het onderscheid tussen het ene bedrijf en het andere ligt niet meer zo scherp en duidelijk als voorheen en ook doelgroepen lijken zich steeds grilliger te gedragen. De omgeving verandert razendsnel en ook het team waarmee je doelen zou willen realiseren, blijft niet altijd in tact.

Wilco’s nieuwste expeditie is Missie Antartica 2048. Hierin zal Wilco als eerste persoon ooit met een truck aangedreven op zonne-energie afreizen naar de Zuidpool. Het doel van deze missie is het inspireren van The Next Generation om de aarde te behouden.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button