Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Wieteke van Dort boeken

Wieteke van Dort boeken

Wieteke van Dort boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Wieteke van Dort of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

WIETEKE VAN DORT / TANTE LIEN
KUN JE NOG ZINGEN, SENIORENPROGRAMMA

Sinds het KRO televisieprogramma ‘Kun je nog zingen

zing dan mee’ treedt Wieteke van Dort zeer regelmatig op in diverse instellingen voor ouderen. Wieteke zingt voor de pauze in deze voorstelling liedjes uit de gelijknamige bundel ‘Kun je nog zingen, zing dan mee’ zoals ‘Klein vogelijn op groene tak’ en ‘Langs berg en dal klinkt hoorngeschal’. Deze bekende nostalgische liedjes worden meestal meteen door het publiek meegezongen. Maar Wieteke zingt in het gedeelte voor de pauze ook enkele nieuwe Nederlandse chansons. Het zijn echter speciaal uitgezochte teksten die ouderen aanspreken.

Na de pauze

komt Wieteke terug in haar creatie als Tante Lien. Zij zingt bekende Indische liedjes als ‘Sarina’, ‘Ajoen ajoen, in de hoge klapperboom’ en vertelt in een vrolijke conference bv. hoe de bootreis verliep (ze kregen voor het eerst warme kleding) en hoe de aanpassingen waren bij de overgang van moederland naar vaderland.

De pianobegeleiding

is in handen van Jef Scholten. De geluidsversterking wordt verzorgd door een geluidsburo. Een goed gestemde piano of vleugel is een vereiste. Indien deze niet aanwezig is kan de pianist tegen een vergoeding zijn elektrische piano meenemen.

Deze voorstelling

heeft met groot succes vele malen plaatsgevonden op seniorenmiddagen, in schouwburgen, in verzorgingscentra, op ziekendagen en in verpleeghuizen. Ook voor dementerende ouderen is dit hartverwarmende programma bijzonder geschikt. Er zijn instellingen waar Wieteke vele malen is teruggevraagd. In dat geval komen zij en haar medewerkers met een tweede programma voor ouderen. Het repertoire is bijzonder uitgebreid.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button