Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Wieneke Remmers boeken

Wieneke Remmers boeken

Wieneke Remmers boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Wieneke Remmers of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Wieneke werd op 12 augustus 1978 geboren in Vught. Tijdens haar middelbare schooltijd was ze bijna iedere avond te vinden in de Speeldoos in Vught, waar ze op ballet zat, meedeed aan de musicalvoorstellingen o.l.v. Jacques Noyons en meespeelde in de musical “Les Miserables” van de Stichting Musical Vught. Hier is haar liefde voor musicaltheater geboren.
Vervolgens is ze gaan studeren in Tilburg aan het Conservatorium, de opleiding Muziektheater. Hier kreeg ze les van zangpedagoog Edward Hoepelman, bij wie ze nu nog steeds zangles volgt. Tijdens haar opleiding speelde ze ook in twee voorstellingen (“Move” en “Jan Rap en zijn Maat”) van de Stichting Theaterplan in Eindhoven, onder regie van Mons de Goede. Na haar opleiding is ze meteen het musicalvak ingerold en inmiddels heeft ze in 13 verschillende musicals gespeeld!

In het voorjaar van 2012 tourt Wieneke nog in haar rol als Maria met de “Sound of music” door het land. Komend seizoen zal ze wederom te zien zij als bakkersvrouw in “Into the woods”, deze voorstelling zal een korte tour houden in september 2012.

En vanaf december 2012 zal Wieneke te zien zijn in de voorstelling “Toon Hermans” in de rol van Rietje Hermans.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button