Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Wezz & Fisher boeken

Wezz & Fisher boeken

Wezz & Fisher boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Wezz & Fisher of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Het duo Wezz & Fisher (een alias voor Wessel Grift en Alexander van der Meij) werd in 2007 definitief op de trance-kaart gezet door hun remix van de Jeckyll & Hyde mega hit Frozen Flame. De positieve reacties die de Wezz & Fisher heren op deze remix kregen brachten het balletje keihard aan het rollen. De Wezz & Fisher remix bracht nóg meer teweeg: dankzij deze track tekende Paul Oakenfold (de trance grootmeester) Frozen Flame voor zijn Perfecto label, een vooraanstaand label in de trance scene.
Wessel en Alexander waren beiden al heel wat jaren bezig met muziek toen ze in 2006 besloten hun muzikale krachten te bundelen en als duo verder te gaan: Wezz & Fisher. Vanaf dat moment richtten zij zich alleen nog op het trance genre en met succes! De tranceklapper ‘Ultrablue’ werd begin 2008 uitgebracht en geniet nog steeds volop support van (inter)nationale DJ’s in de trance scene.

De nieuwe Wezz & Fisher release ‘Smile To Saturn’ die zeer binnenkort uit zal komen werd onlangs gedraaid op Trance Energy 2008 door niemand minder dan Ernesto vs Bastian. Niet alleen qua producties staan de heren hun mannetje: de 16e editie van de zeer succesvolle trance compilatie Zillion werd deels door de Wezz & Fisher mannen gemixt, zij namen CD2 van deze dubbelaar voor hun rekening welke zeer enthousiast werd ontvangen. Ook de energieke DJ sets van het tweetal worden meer en meer opgepikt.

Door de combinatie van zeer sterke producties en live performances staat niets Wezz & Fisher nog in de weg om de internationale trance scene te veroveren.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button