Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Wesly Bronkhorst boeken

Wesly Bronkhorst boeken

Wesly Bronkhorst boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Wesly Bronkhorst of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Als kind was Wesly Bronkhorst al veel met muziek bezig. Van jongs af aan hield hij er al een eigen stijl op na. Op school was iedereen fan van de Backstreetboys en Take That, toch bleef hij thuis gewoon de platen van The Cats en Elvis draaien. Eigenlijk wil Wesly nog steeds graag nét even anders zijn dan andere Nederlandstalige artiesten.

As één van de vaste zangers in het beroemde café Bolle Jan van de familie Froger was dat voor de gedreven en gepassioneerde Wesly slechts een start. Want hij leeft maar voor één ding, en dat is zingen. Of het nu in de Amsterdamse ArenA is voor 40.000 mensen die komen voor ‘Samen met Andre’, de viering van honderd jaar Albert Cuyp in Koninklijk theater Carré, bij een bruiloft van één van zijn beste vrienden, op het beroemde jaarlijks gehouden Jordaan festival in Amsterdam of in een zaaltje waar hij het spetterende sluitstuk is van de plaatselijke feestweek; Wesly maakt er een knallend en onvergetelijk feest van met zijn ontwapende en pure performance.

What you see is what you get: een jongen zoals jij en ik, met een eigen stijl, unieke en getrainde stem, toegewijd aan wat hij doet en met honderd procent hart voor (Hollandse) muziek én zijn publiek, hoe klein of groot ook. Als je Wesly hoort ga je mee in zijn sfeer, muziek en enthousiasme. Inhaken, deinen of dansen, en meezingen maar!

Eind 2003 gooide Wesly hoge ogen met zijn eerste single en zelfgeschreven nummer ‘De Zon Die Schijnt’. In 2007 brengt hij drie singles uit: De single ‘Pijn’, was een veel gedraaid nummer op Radio 2. ‘De Lucht was Blauw’, kwam op nummer 23 in de Mega Charts en verscheen op het verzamelalbum Après Ski deel 19. ‘Kom Maar Bij Mij’ verschijnt als laatste single vlak voor het gelijknamige album ‘Kom Maar Bij Mij’.

In de loop van de tijd heeft Wesly op tal van grote podia zijn opwachting gemaakt: het Jordaanfestival, de viering van honderd jaar Albert Cuyp in Koninklijk Theater Carré, Grootse Gala’s en Bedrijfsevenementen. Zijn hoogtepunt beleefde hij toch wel in mei 2008 tijdens het concert ‘Samen met Dré’ in de Amsterdam ArenA.

Wesly kan enorm genieten van een feesttent met vierduizend man, maar ook van optredens voor kleinere groepen. Als de mensen het naar hun zin hebben heeft Wesly een topavond.

Als je houdt van onvervalste Hollandse gezelligheid, gegarandeerd een (meezing) feestje wil, en een spontane en flexibele zanger in huis of op je podium wilt halen: Wesly Bronkhorst is je act, antwoord en succesnummer!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button