Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Wesley Broens boeken

Wesley Broens boeken

Wesley Broens boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Wesley Broens of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Wesley Broens stond als kleine jongen al met regelmaat naast zijn opa op het podium. Zo jong als Wesley was sprong hij het podium op en zong spontaan mee met opa Harry, die op veel Indische evenementen een graag geziene artiest was. Zo is Wesley’s liefde voor de muziek ontstaan.

Tijdens zijn studie Management, Toerisme & Recreatie (die hij in 2015 heeft afgerond) heeft Wesley al zijn vrije tijd in optredens gestoken en was hij vaak in het weekend te vinden in de uitgaansgelegenheden waar hij met zijn opzwepende Nederlandse repertoire de tent op zijn kop zette.

In 2013 bracht Wesley Broens zijn debuut single uit, getiteld ‘Wat moet ik doen’. Zijn single ‘Het is weer zomer’ werd in 2015 een goed gedraaide single op de lokale radiostations en bijbehorende clip deed het goed op TV. Zelfs in België werd de single opgepakt en gedraaid en dat smaakte naar meer.

In de zomer van 2016 kwam Wesley met een Spaans getinte single ‘Zij is zo mooi’. De Spaanse gitaren in combinatie met de accordeon zorgen voor een heerlijk mid-tempo liedje met een zomerse clip die je zeker ook even moet zien!

Voor Wesley breekt een spannende tijd aan door zijn deelname aan de realityserie Oh Oh Daar Gaan We Weer. Ook komt hij met een nieuwe single, met als titel ‘Ik wil jou’.

Wesley Broens boeken
Wesley Broens boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button