Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Wendy van Dijk boeken

Wendy van Dijk boeken

Wendy van Dijk boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Wendy van Dijk of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Wendy van Dijk is één van Nederlands meest geliefde presentatrices en actrices. Ze is onder andere bekend door haar hilarische Japanse alter ego Ushi, en als presentatrice van talentenshows als The Voice of Holland en X-Factor.

Wendy van Dijk boeken voor een evenement

Wendy van Dijk is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Wendy van Dijk

Al op jonge leeftijd lonkt een carrière als actrice voor Wendy van Dijk. Op 12-jarige leeftijd debuteerde ze in de televisieserie ‘Zoethout’. Drie jaar later was ze te zien in de televisieserie ‘Wat Jij Niet Ziet’. Wendy volgde een dansopleiding bij Barrie Stevens en ging op tournee met het ballet van Lee Towers. Daarna danste ze onder meer in het showballet bij Showmasters, Wedden Dat? en drie jaar lang in het theater bij de André van Duin Revue. Het hoogtepunt in Wendy’s danscarrière was de anderhalf jaar durende tournee met Haddaway, waarbij ze over de hele wereld reisde.

Presentatrice

Na de tournee met Haddaway werd Wendy van Dijk assistente in de spelshow ‘Wie Ben Ik?’. Vervolgens was ze te zien in een scala aan televisieprogramma’s en films. Onder andere in ‘Boobytrap’, ’Over De Rooie’, ‘Broodje Aap Show’, ‘Love’, ‘Miss Talent 1997’, ‘Stuntmasters’, ‘Het Lotto K*R*A*S Spektakel’, ‘Miss Universe Holland 1998’, ‘Het Duel’, ‘Ken Dit?’ (als de Japanse interviewster Ushi), ‘15 Miljoen Mensen’, ’Spangen’, ‘Jet Set’ en ‘Domino D-Day’.

Wendy van Dijk maakte furore met de zeer succesvolle programma’s ‘Ushi & Van Dijk’ en ‘Hart In Aktie’. Met dat laatste programma won ze in 2003 de Gouden Televizier-Ring. Ook sleepte ze maar liefst vier keer de zilveren Televizierster voor Televisievrouw van het jaar in de wacht; in 2000, 2003, 2004 en 2005.

In 2006 begon Wendy van Dijk bij RTL, waar zij als deelneemster te zien was in ‘Dancing On Ice’. Daarna presenteerde ze de spraakmakende talentenshow ‘X-Factor’ en was ze te zien in het RTL programma ‘Heel Holland Helpt’. Ook presenteerde ze met Irene Moors het programma ‘Doe een Wens’, waarin ze samen de liefste wens van zieke kinderen uit laten komen. Naast haar drukke televisiewerkzaamheden is Wendy van Dijk ambassadrice van Stichting Doe een Wens en neemt ze deel aan het Geletterdheids-forum, dat lezen en schrijven bij laaggeletterden bevordert.

Filmactrice

Wendy van Dijk speelde in de films ‘Science Fiction’ (2002), ‘Liever Verliefd’ (2003) ‘In Oranje’ (2004) en ‘Alles Is Liefde’ (2007). Deze romantische komedie bereikt al na vier dagen de status van Gouden Film (100.000 bezoekers). Kort daarna krijgt de film de Diamanten Film-trofee, die wordt uitgereikt na de miljoenste bezoeker. Vanaf 2011 had Wendy van Dijk een vaste rol als Fenna Kremer in de serie ‘Moordvrouw’, die tot 2018 is uitgezonden op RTL4.

Ushi & Dushi

In 2009 en 2010 was Wendy van Dijk te zien in ‘Ushi & Dushi’, waarin haar alter-ego’s Ushi en Lucretia Martina (oftewel Dushi) bekende personen in de maling nemen.

The Voice of Holland en andere talentenshows

In 2007 en 2008 presenteerde Wendy van Dijk samen met Martijn Krabbé de 4e editie van Idols. Hun samenwerking kreeg daarna een vervolg met X-Factor en The Voice of Holland. Van 2010 tot 2019 presenteerde Wendy van Dijk en Martijn Krabbé als presentatieduo The Voice of Holland. In 2012 won ze met dit programma opnieuw de Gouden Televizier-Ring.

Wendy van Dijk is vanaf eind 2019 te zien bij SBS6.

Reclamecampagne met Wendy van Dijk

Wendy van Dijk werkte ook mee aan een commercial voor Wii Fit Plus. Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button