Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Wendy van Dijk boeken

Wendy van Dijk boeken

Wendy van Dijk boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Wendy van Dijk of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Op 12-jarige leeftijd debuteerde Wendy van Dijk in de televisieserie ‘Zoethout’. Drie jaar later was ze te zien in de televisieserie ‘Wat Jij Niet Ziet’. Wendy volgde een dansopleiding bij Barrie Stevens en tourde met het ballet van Lee Towers. Daarna danste ze onder meer in het showballet bij Showmasters, Wedden Dat? en drie jaar lang in het theater bij de André van Duin Revue. Het hoogtepunt in Wendy’s danscarrière was de anderhalf jaar durende tournee met Haddaway, waarbij ze over de hele wereld reisde.

Wendy van Dijk boeken voor een evenement

Wendy van Dijk is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Biografie Wendy van Dijk

Na de tournee met Haddaway werd Wendy van Dijk assistente in de spelshow ‘Wie Ben Ik?’. Vervolgens was ze te zien in een scala aan televisieprogramma’s en films. Zo was Wendy onder meer te zien in ‘Boobytrap’, ’Over De Rooie’, ‘Broodje Aap Show’, ‘Love’, ‘Miss Talent 1997’, ‘Stuntmasters’, ‘Het Lotto K*R*A*S Spektakel’, ‘Miss Universe Holland 1998’, ‘Het Duel’, ‘Ken Dit?’ (als Japanse interviewster), ‘15 Miljoen Mensen’, ’Spangen’, ‘Jet Set’ en ‘Domino D-Day’.

Wendy van Dijk maakte furore met de zeer succesvolle programma’s ‘Ushi & Van Dijk’ en ‘Hart In Aktie’. Met het laatstgenoemde programma won ze in 2003 de Gouden Televizierring. Ook sleepte ze maar liefst vier keer de zilveren Televizierster voor Televisievrouw van het jaar in de wacht; in 2000, 2003, 2004 en 2005.

In 2006 stapte Wendy over van SBS naar RTL, waar zij als deelneemster te zien was in ‘Dancing On Ice’. Daarna presenteerde zij het spraakmakende programma ‘X FACTOR’ bij RTL 4. In oktober was Wendy te zien in het nieuwe RTL programma ‘Heel Holland Helpt’ en in december presenteerde zij samen met Irene Moors het programma ‘Doe een Wens’, waarin zij samen de liefste wens van zieke kinderen uit laten komen.

In 2007/2008 was Wendy samen met Martijn Krabbe te zien als presentatieduo in de 4de editie van ‘Idols’ . Begin 2009 kreeg deze samenwerking een vervolg en waren ze samen te zien in het tweede seizoen van de talentshow ‘X-Factor’. In het najaar van 2008 presenteerde Wendy de RTL show ‘Million Dollar Wedding’.

Wendy van Dijk speelde in de films ‘Science Fiction’ (2002), ‘Liever Verliefd’ (2003) ‘In Oranje’ (2004) en ‘Alles Is Liefde’ (2007). Deze romantische komedie bereikt na vier dagen de status van ‘Gouden Film’, voor de 100.000ste bezoeker, en in december 2007 krijgt de film de ‘Diamanten Film-trofee’, welke wordt uitgereikt als een film de miljoenste bezoeker trekt.

Eind 2009 was Wendy te zien in ‘Ushi & Dushi’, waarin onder andere Wendys alter-ego Lucretia Martina (ookwel Dushi) bekende personen in de maling nam. Ook in 2010 was Wendy te bewonderen in een nieuw seizoen van Ushi. In 2011 presenteerde Wendy van Dijk samen met Martijn Krabbé het vierde seizoen van ‘X-Factor’.

Naast haar drukke televisiewerkzaamheden is Wendy van Dijk ambassadrice van Stichting Doe een Wens en neemt ze deel aan het Geletterdheids-forum, dat lezen en schrijven bij laaggeletterden bevordert.

Reclamecampagne met Wendy van Dijk

Wendy van Dijk werkte ook mee aan een commercial voor Wii Fit Plus. Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button