Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » WC Experience boeken

WC Experience boeken

WC Experience boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor WC Experience of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De band WC EXPERIENCE vind zijn oorspong in Brabant (Raamsdonksveer) en timmert inmiddels al weer 17 jaar aan de weg! Van rokerige voetbalkantines hebben zij zich in dit tijdsbestek naar uitpuilende, dampende feesttenten weten te werken. Dit dankzij een steeds groter groeiende schare fans, in totaal al meer dan 95.000! verkochte albums en natuurlijk de nodige aandacht van regionale en nationale radio en tv.

Op hun toerlijst

prijken dit jaar al weer bijna 70 optredens door heel Nederland, en zelfs Belgie. Van Heel tot Middenmeer, van Poppel tot Jubbega overal weet deze feestband bij uitstek, de boel aan de gang te krijgen. Niet alleen in Brabant is men gecharmeerd van dit vijftal, ook Limburg, Achterhoek en Friesland maakt steeds vaker gebruik van de succesformule die WC EXPERIENCE ten tonele brengt..

Van vette rock

tot gezellige vlotte accordeonstampers. Ook ontbreken de nodige ‘speciale’gasten niet tijdens hun optredens. Zo waren het laatste jaar o.a. te gast; de vader van Helmut Lotti (Pa van Lotti), Freddy Mercury en zelfs Elvis Presley! Op het moment word er hard gewerkt, om een nieuwe show op poten te zetten, en natuurlijk met nieuwe ‘gastartiesten’.

Zoals je kunt lezen

is wc experience, een ervaring die een keer meegemaakt MOET hebben. Schroom dus niet en kom naar de tent, voor een feestelijk avondje WC EXPERIENCE!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button