Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Warner Game Events boeken

Warner Game Events boeken

Warner Game Events boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Warner Game Events of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Warner Game Event. Nog nooit werd gamen zo leuk. Een splinternieuw evenement in Nederland. In samenwerking met Warner Interactive Entertainment presenteren wij het Warner Game Event. In een high-tech omgeving spelen uw gasten de allernieuwste games in Nederland.

Het Warner Game Event bestaat uit maar 8 speciaal ontwikkelde units met een 26” Samsung scherm, X-box en controllers.

De units worden opgesteld in een high-tech decor met 2 mega schermen waarop de trailers van de nieuwste games zichtbaar zijn. Voor de game Lego Rockband worden bij elke unit een drumkit, 2 gitaren en hoofdtelefoons mee geleverd.

De volgende games in het pakket opgenomen

– LEGO Batman

– LEGO Rockband

– LEGO Battles

– Scooby Doo, operatie Kippenvel

Aandachtspunten:

Voor het Warner Game Event dient de locatie aan de volgende voorwaarden te voldoen:

– Een ruimte van minimaal 30 vierkante meter. Deze ruimte dient leeg opgeleverd worden bij aankomst van onze medewerkers. De ruimte dient altijd overdekt te zijn.

– Indien het evenement plaatsvindt in openbare ruimten zoals een winkelcentrum, dient de opdrachtgever zorg te dragen voor een beveiliging medewerker vanaf het moment van aankomst tot het moment van vertrek.

– Adverteren in elke mediavorm met het Warner logo of naam dient vooraf te worden goedgekeurd. De goedkeuring van tekst en gebruik van Warner logo wordt gecontroleerd door de afdeling Communications van WARNER.

Indien u niet in de gelegenheid bent om zorg te dragen voor bovenstaande punten dan kunnen wij dit eventueel ook voor u verzorgen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button