Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Voulez Vous boeken

Voulez Vous boeken

Voulez Vous boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Voulez Vous of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Waar zijn ze gebleven, de tijden van de echte popmuziek? De tijden dat alleen de muziek je een goed gevoel bezorgde en dat je niet verblind werd door videoclips en de outfit van de zangers en zangeressen. Waar zijn ze gebleven, de tijden van ABBA? Vier “echte” ABBA-fans, die héél toevallig sprekend lijken op Agnetha, Annifrid, Björn en Benny, nemen u mee naar toen. Ze komen allemaal voorbij, de grote hits van de Zweedse superband die bij iedereen wel iets van sentiment oproept. Iedereen die van ABBA houdt zal bij het horen van Voulez Vous niet stil kunnen blijven zitten! En dat hoeft ook niet, wat ons betreft…

Pauline du Bois:

Rotterdamse Dansacademie met als specialisaties Moderne Dans, Jazzballet en Tapdans. Heeft zangles gehad van Jeanne Companjen en Maria Rondèl. Pauline stond regelmatig in ShowBizCity met The Dancing Queens. Speelde in de musicals Pump Boys and Dinettes, Grease, West Side Story, Alladin de musical en Romeo & Julia. Ze werkte met cabaretgroep Sepp in theaterrestaurant Schellings. Ze is dansdocente en verzorgt regelmatig choreografieën voor diverse gelegenheden. Ze heeft meegewerkt aan de Efteling Sprookjesshow en Madley Vocals on Tour in Ponypark Slagharen.

Tanja de Nijs:

voltooide in 1994 de opleiding Jazztheater- en Showmusicaldans aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Ze danste in musicals als West Side story en Heerlijk Duurt het Langst en in theaterprogramma’s van Ruth Jacott en de onnavolgbare Mini&Maxi. Inmiddels speelt ze sinds jaar en dag grote rollen in musicals als Mamma Mia, Romeo&Julia, Winx Club On Tour, Saturday Night Fever en Grease. Daarnaast is Tanja werkzaam als choreografe en in de uren die overblijven leent Tanja haar stem aan tekenfilmfiguren en tv- en radiocommercials. Sinds 2004 treedt Tanja regelmatig op met Voulez-Vous.

Rolf Koster:

speelde o.a. in de musicals Cyrano, Sweeney Todd, Elisabeth (Wenen), Zzinderella, Joe – de Musical, Rockey over the Rainbow en Jesus Christ Superstar, waarin hij regelmatig de hoofdrol overnam van Dieter Troubleyn. Rolf spreekt tekenfilmfiguren in, regisseert ook tekenfilms. Verder zingt hij ook in de populaire groep Heini und die Heino’s. Rolf heeft het afgelopen seizoen gespeeld in de klucht Dubbelop! samen met Jon van Eerd.

Michael Diederich:

speelde o.a. in de musicals Evita, Joe de Musical, Chicago, Rocky over the Rainbow en Jesus Christ Superstar. Tevens vertolkte hij de rol van Monty in ‘Saturday Night Fever’. Hij wordt veel gevraagd als musicalregisseur en deze Amerikaan is de enige Boom Chicago acteur die vloeiend Nederlands spreekt!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button