Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Voice Male boeken

Voice Male boeken

Voice Male boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Voice Male of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Voice Male werd geboren uit een aantal fanatieke a capella-zangers van het Antwerpse Kathedraalkoor. Wat begon als een fijne hobby werd algauw menens.

Inmiddels is Voice Male uitgegroeid tot één van de bekendste a capella-formaties van Vlaanderen en speelden ze een indrukwekkende speellijst van meer dan duizend optredens bijeen en brachten ze 3 full-albums That’s live (1999), Colors (2000) en Approved (2003) uit.

Sinds ’99 is Voice Male actief in de theaters. De groep komt om het andere seizoen aanzetten met een nieuwe theaterproductie die hoofdzakelijk in Vlaanderen en Nederland wordt opgevoerd. Geregeld is Voice Male ook te zien op de Duitse podia, waar ze stilaan een vast plaatsje beginnen te krijgen in een aantal festivalprogramma’s.

Naast een volledige theatershow kan Voice Male ook geboekt worden voor andere evenementen zoals bedrijfsfeesten, academische zittingen, recepties, huwelijksmissen en – feesten, etc. Het repertoire en de opbouw van het optreden kunnen telkens aangepast worden aan de duur van het optreden.

Het repertoire…

De leden van Voice Male zijn kinderen van hun tijd en hebben daarom een voorliefde voor de hits van de jaren ’80 en ’90. In de voorgaande theaterproducties lag het accent dan ook op die periode, met nummers van Eurythmics, Paul Young, Hall & Oates, Kenny Loggins, Queen, Abba, maar ook minder vanzelfsprekende artiesten zoals The Nits en Les Négresses Vertes.

Hit Hit Hoera! Première op vrijdag 21 september te Vilvoorde 12/09/2007

Op vrijdag 21 september gaat de nieuwe theatershow van Voice Male in première: Hit Hit Hoera!
In deze splinternieuwe voorstelling zullen de jongens na het succes van de Goody Bag –tour en het feestgedruis van 100 jaar Voice Male opnieuw wat bekendere paden bewandelen en voor de dag komen met dingen die we van hen gewend zijn. U kent ze: haarfijne a capella, strakke lijven, fris geföhnde kapsels, vlotte danspasjes, een trapezenummer, circusdieren en een tombola.

Of wordt het toch iets anders?

Feit is dat Voice Male voor dit programma de hulp van het publiek heeft ingeroepen. Gedurende een hele tijd konden bezoekers via de website hun persoonlijke top 5 doorsturen van nummers die ze wel eens in een a capella jasje wilden horen. En dat hebben de jongens geweten. U ging massaal fout met Paradise by the dashboardlight, Heb je even voor mij? en The lion sleeps tonight. Hoe de jongens dit te boven gekomen zijn, blijft een raadsel maar ze zijn er wel in geslaagd om uit de honderden inzendingen een mooi nieuw repertoire samen te stellen met een lach, wat rock en een vleugje roll, beetje yin, beetje yang, wat bloed, veel zweet en drie tranen. Zullen de revue passeren in hun beste a capella outfit: Maroon 5, Alanis Morisette, the Beatles, maar ook Take That, Boyzone en de Backstreet boys.
Reden genoeg dus om erbij te zijn.

Naast talloze theaters in Vlaanderen en Nederland, speelde Voice Male onder andere ook reeds voor volgende klanten: Fortis, Fuji, KBC, Siemens, Euromex, Agfa Gevaert, Sony, Randstad, Zeiss, Job@, Bond van Grote en Jonge Gezinnen, Bekaert, AFS, Philips Lightning, VDAB, Ford, Aveve, Davidsfonds, Interbrew, Telindus, HP, Coca-Cola, Creyfs-interim, Oxfam, Unizo, Rode Kruis, Smiths, Belgacom, Janssen Pharmaceutica, Volvo…

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button