Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » VOF de Kunst boeken

VOF de Kunst boeken

VOF de Kunst boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor VOF de Kunst of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

VOF de Kunst is opgericht in 1983. Meteen in dit jaar staat de band binnen 4 weken nummer 1 in de hitlijsten met ‘Suzanne’. ‘Suzanne’ blijkt een internationale hit en zo reist VOF de Kunst in 1984 als The Art Company maandenlang door bijna alle Europese landen. Van ‘Susanna’ worden wereldwijd drie miljoen exemplaren verkocht. Enkele jaren later wordt dit succes nog eens dunnetjes over gedaan met ‘Eén kopje koffie’.

Wat aanvankelijk lijkt op een vriendelijk bedoeld, eenmalig eerbetoon van VOF de Kunst aan het prachtige oeuvre van Annie M.G. Schmidt, leidt tot een reeks zeer succesvolle kinder-CD’s. Unieke kinderliedjes worden door de band in een eigentijds jasje gestoken en vastgelegd op o.a. de CD’s ‘Dikkertje Dap’ (3x platina) en ‘De Lapjeskat’. VOF de Kunst speelt drie seizoenen lang mee in Sesamstraat, met als logisch gevolg de CD ‘Liedjes uit Sesamstraat’.

Speciaal voor Sinterklaas wordt de CD ‘Sinterklaasfeest met VOF de Kunst’ gemaakt, met zowel bestaande liedjes die de Brabanders allen voorzien van een nieuw jasje, maar ook tien nieuwe nummers, geschreven door onder meer Ivo de Wijs, Erik van Muiswinkel en Theun de Winter. ‘Sinterklaasfeest met VOF de Kunst’ wordt door het VARA-televisieprogramma ‘Kassa’ uitgeroepen tot beste Sinterklaas-cd. Inmiddels zijn er in Nederland meer dan 1 miljoen kinder-CD’s van VOF de Kunst verkocht.

Sinds april 1996 speelt VOF de Kunst in samenwerking met Erik van Muiswinkel voor uitverkochte zalen. In hun eerste theaterprogramma ‘Dag Giraf’ kunnen kinderen meezingen en meespelen met de liedjes van VOF de Kunst. De liedjes worden gezongen en begeleid door Nol Havens en VOF de Kunst, maar bovendien aangekondigd door cabaretier en tekstschrijver (Eén Kopje Koffie) Erik van Muiswinkel. ‘Dag Giraf’ wordt succesvol opgevolgd door de theaterprogramma’s ‘Ik ben lekker stout’, ‘Vanaf Hier Nog Vijf Kwartier’, ‘Apekooien’ en ‘Beesten’. In de Sinterklaastijd zijn er speciale Sinterklaasconcerten. De voorstellingen van VOF de Kunst staan jaar in jaar uit garant voor uitverkochte zalen.

De laatste jaren maakt VOF de Kunst luister-CD’s van bekende kinderboeken onder het label Luistervink.

De nieuwste CD van VOF de Kunst heet ‘Muziek op Schoot’, vol bekende kinderliedjes in een nieuw, swingend jasje. VOF de Kunst zingt op deze CD duetten met Carice van Houten en Guus Meeuwis.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button