Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Voetbalclinic boeken

Voetbalclinic boeken

Voetbalclinic boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Voetbalclinic of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Nederland kent miljoenen kandidaten voor de functie van bondscoach van het Nederlands elftal. Het is die ene zeldzame baan waarvoor half Nederland zich meer geschikt acht dan de persoon die er op dat moment zit. Iedereen heeft namelijk verstand van voetbal, toch?

Wij bieden nu de mogelijkheid om onder leiding van Bert Konterman, Kees van Wonderen of een andere oud international de uitdaging aan te gaan. Bent u het talent dat de bondscoach altijd over het hoofd heeft gezien? Dan is dit de uitgelezen kans om de deskundige te overtuigen.

Alle facetten van het voetbal komen aan bod. Bert Konterman en Kees van Wonderen vertellen natuurlijk anekdotes uit hun eigen succesvolle carrière. U bent toch ook benieuwd naar het ware verhaal achter de topvoetballer?

Het is mogelijk de voetbalclinic te combineren met een penaltyclinic onder leiding van Patrick Lodewijks. De clinic kan georganiseerd worden op diverse locaties in Nederland en is uitstekend geschikt voor een succesvol sportief evenement of bedrijfsuitje. Wilt u een eigen voetbalshirt met opdruk als herinnering? Lyon & Partners Group regelt het graag voor u.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button