Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Vivienne van den Assem boeken

Vivienne van den Assem boeken

Vivienne van den Assem boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Vivienne van den Assem of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Viviënne van den Assem speelde onder andere in Goudkust en was eerder op televisie te zien in de Teleac/NOT-productie De Straat. Soapliefhebbers kennen Vivienne wellicht uit de inmiddels opgedoekte soap Goudkust. Hier gaf zij op indrukwekkende wijze gestalte aan het het schizofrene karakter Sophie Bergman.

Viviënne van den Assem boeken voor een evenement

Viviënne van den Assem is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een boeking.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Biografie Viviënne van den Assem

Jeugdtheater Hofplein

Ook op de planken is Vivienne al enkele jaren actief. Van 1998 tot en met 2000 was zij verbonden aan het jeugdtheater Hofplein en met toneelgroep Glas In Lood was ze te zien in onder andere Nieuwe Goden en het Shakespeare-stuk Twelfth Night.

Lizzy

Vivienne speelt in ONM het karakter Lizzy Vehmeijer, de dochter van Melchior Vehmeijer (Peter Faber). Lizzy is alleen opgevoed door haar vader. Ze was een eenzaam kind en op jonge leeftijd al redelijk zelfstandig.

Lizzy lijkt ogenschijnlijk lief en meegaand maar ze heeft dezelfde onbuigzame wil als haar vader. Als ze zich eenmaal in iets wil, rust ze niet eer ze het bereikt heeft. Ze is intelligent, heeft maling aan de mening van anderen en is wereldwijs.

Na de dood van haar vader vertrok ze naar haar moeder in Rusland om dit verlies te kunnen verwerken. Lizzy sluit al snel vriendschap met de stoere Joost van Walsum. Samen beleven ze een spannend avontuur op Bonaire.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button