Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Vivian Slingerland boeken

Vivian Slingerland boeken

Vivian Slingerland boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Vivian Slingerland of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Vivian Slingerland werd bekend als presentatrice van het programma 4 In het Land. Tussen 2008 en 2012 presenteerde ze voor RTL ook de programma’s Ik kom bij je eten en Yacht Vision.

Vivian Slingerland boeken voor een evenement

Vivian Slingerland s voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een boeking.

Wie is Vivian Slingerland

Na haar studie volgde Vivan Slingerland een opleiding presentatietechnieken. Voordat ze bij RTL terecht kwam was ze onder andere fotomodel, mannequin en omroepster bij Veronica. Samen met Chris Zegers presenteerde Vivian het programma One Way Ticket. Bij radiozender Yorin was ze vaste vervanger van Gijs Staverman.

Veelzijdige presentatrice

Vivian is een spontane en talentvolle verschijning. Door haar brede interesse en goede voorbereiding is ze inzetbaar voor diverse opdrachten als presentatrice. Ze is graag gastvrouw of dagvoorzitter tijdens uw evenement. Daarnaast presenteert Vivian ook gala’s, shows en feestavonden.

Vivian Slingerland boeken
Vivian Slingerland boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button