Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Vivian Reijs boeken

Vivian Reijs boeken

Vivian Reijs boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Vivian Reijs of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Vivian Reijs werd bekend als presentatrice van TV-programma’s als Huizenjacht, De 25… en Fix this Kitchen bij SBS. Naast presenteren richt Vivian zich op gezonde voeding en is ze nu gezondheidsexpert. Ze volgde een opleiding tot voedingscoach en adviseert mensen over een gezonde levensstijl.

Vivian Reijs boeken voor een evenement

Vivian Reijs is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Vivian Reijs

Vivian Reijs is hormoonexpert, auteur, spreker en ondernemer. Ze is oprichter van een voedings- en gezondheidsplatform en de supplementenlijn ‘Women Supplements’. In het SBS programma Shownieuws was ze regelmatig te zien als voedingsdeskundige. Ook gaf ze dagelijks gezondheidstips in het ochtendprogramma van Radio 10Gold.

Na haar jeugd in het bourgondische Brabant en na een jaar in Zwitserland gestudeerd te hebben kwam Vivian 12 kilo aan. Door gezonder te eten voelde zij zich weer lekker in haar lijf. Uiteindelijk werd gezond eten haar passie en volgde ze diverse opleidingen. Eerst die voor gewichtsconsulent, later orthomoleculaire voedingstherapie en hormoontherapie.

Goodlife Radio

Voor Goodlife Radio, de lifestylezender van Nederland, maakt Vivian wekelijks het programma ‘Viv Health show’ voor vrouwen die gezond energiek en blij leven.

Lezingen en trainingen over gezond leven

Vivian geeft lezingen en trainingen door heel Nederland aan ruim 20.000 vrouwen om ze te informeren en helpen met het herstellen van de hormoonbalans. Door haar grote inlevingsvermogen staat ze dichtbij de mensen met wie zij werkt.

Keynote over hormoon balans

In haar keynote ‘de hormoon survivor’ verteld Vivian hoe ze vrouwen helpt door middel van de unieke ‘Viv methode’. Ze legt uit hoe leefstijl veranderingen, de juiste voeding, supplementen, een verandering in mindset, vele biohacks en het doorbreken van onbewuste patronen bijdragen aan een goede hormoonbalans en een gezond en happy leven.

Leefstijl veranderingen

Wat je eet en drinkt, hoe je slaapt, beweegt, denkt, tegen jezelf praat en welke informatie je tot je neemt: alles heeft invloed op je hormoon balans. Vivian heeft een gezondheidsplatform opgericht dat vrouwen helpt hun leefstijl te veranderingen door middel van de juiste voeding, een mindset shift, het doorbreken van onbewuste patronen en door vele biohacks toe te passen.

Als gediplomeerd orthomoleculair hormoonexpert is het Vivian’s doel om vrouwen te helpen de hormoonbalans weer te herstellen en zich gezonder, blijer, slanker en energieker te voelen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button