Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Violet Falkenburg boeken

Violet Falkenburg boeken

Violet Falkenburg boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Violet Falkenburg of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Violet Falkenburg kreeg grote landelijke bekendheid als presentator van ‘Rondom Tien’. Dit NCRV programma heeft ze 10 jaar gepresenteerd. Bij de radioluisteraars was zij natuurlijk al eerder bekend dankzij onder meer het KRO programma ‘Ratel’, een programma waarin luisteraars en TV-kijkers kritiek op programma’s leverden en in discussie konden treden met de makers. Ook ‘Met het Oog op Morgen’ werd door Violet veelvuldig gepresenteerd. Een tweetal prachtige series TV-programma’s over ethische dilemma’s ‘Op Leven En Dood’ en ‘Arm En Rijk’ deden veel stof opwaaien. Vervolgens presenteerde zij een programmaserie ‘Bij Violet’. Hierin werden bekende TV-persoonlijkheden aan de tand gevoeld over de passies in hun leven. Violet presenteerde ook het NCRV programma ‘C-Majeur’, het programma ‘Hallo Gelderland’ voor TV Gelderland en het SBS6 programma ‘Samen Gezond’.

Violet is beschikbaar als

discussieleider of dagvoorzitter tijdens congressen of symposia. Ook het inspreken van bedrijfsfilms neemt zij regelmatig voor haar rekening. Zij is een geroutineerde congres- en symposiumvoorzitter, die met humor, betrokkenheid en inhoud discussies leidt in de profit en non-profit sector.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button