Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Vinzzent boeken

Vinzzent boeken

Vinzzent boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Vinzzent of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Vinzzent, wonende in het Noord Brabantse Oosterhout, werd geboren in Winterswijk onder de naam, Vincent Johannes Rudolf. Geboren als zoon van een Nederlandse moeder en een Indonesische vader,bleek al vroeg zijn passie voor muziek.

Door zijn interesse in show en entertainment

maar in ’t bijzonder de muziek, ontwikkelde hij zich al snel tot een veelzijdig artiest, die zich buiten het zingen voornamelijk bezig hield als studiotechnicus en componeren van muziek. Dat werk achter de schermen leverde hem samen werkingen op met de top van de Nederlandse muzikanten, songwriters en artiesten zoals Rob de Nijs. Na zich jarenlang te hebben teruggetrokken in de studio wereld is het nu tijd volgens menigeen om met zijn kwaliteiten als zanger naar buiten te treden.

Het debuutalbum van Vinzzent

is inmiddels een feit en is in mei 2007 uitgebracht. Samen met de Producers Hans van Vondelen en Danny de Heer is Vinzzent er in geslaagd om een album te maken dat mede door zijn toegankelijke teksten en opzwepende muziek zeker een groot publiek zal aanspreken.

Een Levenlang verliefd

is een fijne en frisse verzameling van kwalitatieve Nederlandstalige liedjes en met passie gezongen Latino getinte nummers. Vinzzent schreef zelf het merendeel van de nummers. Naast deze up-tempo nummers, staan er ook een aantal prachtige ballads op, die met veel gevoel en overtuiging worden gezongen, dit mede door zijn warme stemgeluid.

Speciaal noem ik hier het duet

met de bekende Belgische zangeres Dana Winner. Dana kwam in contact met Vinzzent via haar gitarist Marcel Fisser. Het door Vinzzent gecomponeerde liefdesduet “Zoals jij tovert met de tijd” wist haar meteen te overtuigen van zijn talent als componist en zanger.

Muzikanten als:

Marcel Fisser gitaar, Gregor Hamilton toetsen, Marijn van den Berg drums, Serge Bredewold bas, Gil Lopez Spaanse gitaren, Jay Horns Koper, Femke Krone percussie, zijn mede verantwoordelijk voor het slagen van dit wel heel bijzondere album.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button