Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Vinyl DJ Steve’nChow boeken

Vinyl DJ Steve’nChow boeken

Vinyl DJ Steve'nChow boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Vinyl DJ Steve'nChow of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Vinyl DJ Steve’nChow begon in de jaren tachtig al op 15-jarige leeftijd als DJ. In de ruim drie decennia daarna vulde hij zijn platencollectie rijkelijk aan met de allergrootste hits. Seventies, disco, Eighties, pop, rock, Nineties, met tussendoor kleine uitstapjes naar gezellige Hollandstalige tophits, en wat Sixties. Deze mix beschrijft de muziekstijl van Steve’nChow het best. Tijdens de maximaal vijf uur durende set komt alles voorbij met als boventoon: ‘hits only’.

Vinyl DJ Steve’nChow boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Steve’nChow zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Wat kun je verwachten van een optreden?

Geëscorteerd door tien dik gevulde platenkoffers met 7-inch vinyl en LP’s staat de vrolijke en toegankelijke DJ Steve’nChow voor een glamoureuze appereance met Hits Only, Guilty Pleasures en de beste Goed Foute nummers. Vinyl DJ Steve’nChow has been spinning records for over 35 years like he knows nothing else!

Wie is Vinyl DJ Steve’nChow

In zijn jonge jaren werd Steve’nChow beïnvloed door zijn drie jaar oudere zus, die wekelijks de Top 40 lijsten in huis haalde en Culture Club bij hem introduceerde. Opgegroeid rond alle muziekstijlen en met een vader die gitaar speelde ontwikkelde hij een passie voor muziek. Daarbij is hij altijd trouw aan vinyl gebleven. Al op zijn 18e stond Steve’nChow wekelijks in een Nijmeegse gayclub, en de jaren daaropvolgend regelmatig in het toenmalige café van zijn moeder. Hierdoor is Steve’nChow een gewaardeerde DJ geworden op personeelsbijeenkomsten, openbare feesten, private parties en cafés in Nederland.

Enthousiast, sportief en flamboyant

Bekend van het Groesbeekse uitgaanscircuit is Steve’nChow een van de iconische en flamboyante horecabezoekers (kort staartje, soms bodyglitters en nagellak) die het dorp kent. Zo combineert hij zijn passie voor uitgaan met muziek. De draaistijl doet in dat opzicht niets af aan zijn voorkomen tijdens de optredens. Hoe hij het volhoudt? Met zijn dagelijkse enthousiaste en intensieve zwemtrainingen (meer dan 8 kilometer per week) houdt Steve’nChow zijn conditie op peil en maakt hij van elke show een unieke experience.

Een greep uit de platenkoffers

Wham!, ABBA, Culture Club, Weather Girls, Sylvester, Bee Gees, Queen, Rolling Stones, Golden Earring, Roxette, Rick Asthley, Cindy Lauper, Withney Houston, Ramjam, Led Zeppelin, ACDC, Steppenwolf, Bon Jovi, Dan Hartman, The Weeknd, Normaal, Corry Konings, Het Goede Doel, Koos Alberts, Anita Meyer, Havenzangers, The Shorts, Dolly Dots, Maywood, Boney M., Sister Sledge, The Village People, Patrick Hernandez, The Pointed Sisters, U2, Tina Turner, David Bowie, Madonna, Rozalla, SNAP!, Double You, MC Hammer, Salt-N-Pepa, Technotronic, The Archies, Elvis Presley, The Beatles, The Monkees, Percy Sledge, Janis Joplin, Meat Loaf, Men At Work, A-ha, The Bangles, Duran Duran, Simple Minds, Michael Jackson, Bob Marley, UB40 en nog zo veel meer. 🙂

DJ-set: 1 x 5 uur (maximaal)

Vinyl DJ Steve'nChow boeken
Vinyl DJ Steve’nChow boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button