Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Viktor Brand boeken

Viktor Brand boeken

Viktor Brand boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Viktor Brand of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Viktor Brand volgde een opleiding voor tolk/vertaler in Maastricht en de School voor Journalistiek in Zwolle. Hij voelt al snel aan dat hij iets met televisie wil doen. Via zijn stages komt hij op de sportredactie van RTL 4 terecht. Van de ene sportredactie verhuist hij naar de andere en gaat uiteindelijk aan de slag bij Sport 7.

Na een tijd wil Viktor in plaats van sport naar het gewone nieuws gaan. Via Hart van Nederland en Het Nieuws komt hij in aanraking met presenteren. Viktor Brand presenteert in 1997 bij RTL 4 het programma Tennis Rapport, dat in 1998 een vervolg krijgt bij SBS6 als Game Set and Match. Ook presenteert hij Shownieuws. In 2007 deed Viktor mee aan het programma So You Wannabe a Popstar op SBS6.

Tegenwoordig doet Viktor Brand meerdere keren per week verslag van het laatste showbizznieuws in Shownieuws bij SBS6. Ook neemt hij regelmatig de presentatie van de Formule 1-uitzendingen voor zijn rekening.

Met zijn spontane uitstraling is Victor een veelgevraagde presentator.

Viktor Brand boeken
Viktor Brand boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button